Nejasná výsledky po Ovitrelle

bibi57
5. okt 2023

Ahojte, s testovanim som zacala na 9. den po pichnuti Ovitrelle (3. den po fresh embryo transfer). Dnes je 12. den po Ovitrelle a 6. den po ET, ale akosi neviem vyhodnotit, co sa deje, ciarky sa mi zdaju plus minus rovnake. Myslite, ze mozem byt tehotna? Ovitrell som pichala pred odberom 2 injekcie. DAKUJEM

anjelicek26
5. okt 2023

Zajtra sa uvidi, musi posilniet... drzim velmi palce.

zojanka
5. okt 2023

@bibi57 ja si myslím že máš dobre našliapnuté ale treba ešte jeden dva dni testnúť a malo by byť vidieť silnenie. Držím palce

bibi57
autor
5. okt 2023

@zojanka ano jasne, ze do par dni bude jasne, len co som pozerala fotky, u kazdeho bol priebeh, ze to slablo kazdy den po ovitrelle, potom temer nic a potom zacalo uz z tehotenstva sa ukazovat a silniet kazdy den. A ja mam 3 dni v podstate rovnaky pruzok, tak toto ma matie...

zojanka
5. okt 2023

@bibi57 mozno je to tym ze si mala dve injekcie ovitrelu, preto sa to drzalo dlhsie namiesto toho aby to uplne zoslablo. Tazko povedat.

bibi57
autor
6. okt 2023

@zojanka

Takze dnes rano ziadna ciarka a vecer veeelmi slaba, neviem ci z fotky vidno. Kedze som mala dve injekcie, mozno sa to drzalo dlho v tele a teraz zacina nabiehat? Bez testu zajtra/pozajtra to asi nikto nerozluskne 🤷🏻‍♀️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre