Ahojte 🙂rada by som vas poprosila o radu, aka je nalepsia klinika alebo gynekolog (okres MA,BA)? nakolko sa nam uz dlho nedari otehotniet a moja gynekologicka so mnou nemieni nic robit, tak som sa rozhodla ze zmenim lekarku. potrebovala by som celkove vysetrenie a tiez vysetrenie manzela.uz sa to vlecie cca 3roky a stale nic, len to ze mam zvysene hodnoty stitnej zlazy, ale endokrinologicka hovori ze to je v norme.tak neviem co dalej, poradte, dakujem 🙂
@radka159 nieco hradia, neviem ci tolko co na SK lebo ja nemam SK poistovnu beztak. Ale viem,ze tie ceny tam nie su nejake katastrofalne. Myslim,ze poistovna by mohla hradit do vysky vykonu ako je na SK, aspon tak to kaze zakon,co schvalili. Ostatok doplatis. Ale Brno ma ceny podobne SK, nie ej medzi CZ a SK podla mna taky rozdiel. Mne ide o tu uspesnost a pristup k pacientom.
Ahoj, znamy boli v Nitre Dzurila centrum urobili im tam nejaky komplet rozbor v cene necelych 300 eur pricom nejaky test z toho sa robi na Sk zatial len u nich, zistili pricinu, nasadili liecbu a coskoro bol par prirodzenou cestou v tom a uz vedia aj pohlavie babatka!!! Tomuto celemu predchadzalo niekolkorocne neuspesne cakanie, niekolko navstev v Ba na klinike a pekne drahych a potom este v inom centre samozrejme korunovanych zialBohu potratenim. Toto bolo uz len tak, ze co to da
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Chodte do Brna, tam pojdem ja osobne ked sa nam nebude darit. Uz sme sa rozhodli pre to Brno po tych ohlasoch. Vraj Bratislava nie je taka dobra v uspesnosti.