Natívny cyklus IVF - Iscare Bratislava/Gyncare Nitra

frida1990
11. aug 2022

Ahojte žienky, absolvovali ste niektorá IVF v natívnom cykle na západnom Slovensku, ideálne Iscare BA alebo Gyncare Nr? Aké máte skúsenosti? Vyšlo vám to? Boli ste spokojne s prístupom? Koľko vás to celé vyšlo?
Nevýhody natívneho IVF zákroku poznám, na tie ma netreba upozorňovať 🙂. Ďakujem.

jankaa26
11. aug 2022

@frida1990 📌

aliii3
17. aug 2022

Tak my sme boli s mužom v Iscare, veľa sme pozerali, porovnávali, kým sme sa rozhodli, že kam pôjdeme na akú kliniku, ale som rada, že práve tam sme išli, pretože prístup na jednotku. Termín som síce nedostala hneď že pár dní, ale čakali sme dlhšie, ale oplatilo sa. Urobili nám komplet vyšetrenia, aj mne aj drahému, vysvetlili možnosti a dohodli sme sa na ďalšom postupe 🙂

frida1990
autor
18. aug 2022

@aliii3 tak to je super 🙂 a mali ste klasické IVF so stimuláciou, alebo bez stimulácie a liekov ?

aliii3
19. aug 2022

@frida1990 áno so stimuláciou, ale mám známu, čo bola bez, ono je to veľmi individuálne a je to o dohode s lekárom na základe výsledkov z vyšetrení, že teda, čo by bolo najideálnejšie.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre