Dievčatá, ktorá klinika na reprodukciu bola u Vás nejlepšia, najúspešnejšia?
v rámci Slovenska. ďakujem.
Myslím, že každá bude odporúčať inú, kde sa jednej nepodarilo, druhej áno. Je to subjektívne, každá klinika je v niečom iná si myslím. Ja nedám dopustiť na Helios v MT, hoci ešte detičky nemáme som tam veľmi spokojná. 😊
Veľmi si chvália iscare v Martine
Boli sme v Helios KE bez uspechu. Prešli sme do Iscare MT a uz som 22tt🙂
@l_maria mna by zaujimalo co iné urobia v inej klinike a podari sa? 🙂
@andrejkap123 ahoj, všetko je to ako majú nastavenú embryologiu.....tá pri ivf zohráva hlavnú úlohu....ďalej je dôležité vybraté oplodnovacie metódy vzhľadom na spermiogram.... niektoré centra si na tom dávajú záležať a samé odporúčajú, že treba hento tamto a niektoré to robia tak, že nech si páry navolia metódy....zažila som obidva prístupy a viem to porovnať 🙂 ďalej je aj nastavenie liečby.... niektoré centra to odflaknu a niektoré tiež samé odporúčajú lieky....čiže každé centrum má iný prístup k pacientovi
@andrea_r016 ďakujem za vysvetlenie, ja som bola v dvoch a zatial majú rovnaky postup ale teda daleko este nie sme, len zaciname cize planovany styk atd…
Určite odporúčam Helios Martin, v minulosti som bola v Iscare Bratislava - celé zle(!chceli aby som si lieky vybrala či drahé alebo lacné- pravdaže som chcela take aby mi to zabralo, keď bola na umelom oplodnení celebrita - zažila som to, my ostatne obyčajne ženy sme museli čakať kým vybavis celebritu -no des) potom Ginfin v BA tam to bolo lepšie a nakoniec chodime do Helios Martin. Je aj Helios v BA ale uprednostňujem Martin - tam chodím k doktorovi Krajkovicovi (je hlavný lekár), super prístup, vysvetli veci, poradí, da argumenty - má dlhoročne skúsenosti. Personál milý, neberu tá ako cislo. Nemôžem dopustiť na Helios Martin.
Ahoj 10 vkladov helios martin nic … iscare martin 2ivf 1 vklad zatial bojujeme 🙏🏻🍀❤️8+3tt
@majka2022 sranda ja zase nemam pekného slova na neho …ale samozrejme som rada ze k tebe je milý a vsetko je tak ako ma byt 🙏🏻🙏🏻 my sme nemohli lepsie spravit ako odist od nich
Jasom spokojná s Helios MT. Hoci sme z Ba. Ale cestovanie nám nerobí problém.. a v Iscare BA sme sa cítili akoby neriešili a chcú len peniaze. Proste biznis.
@martaatram ja na neho nemôžem povedať jedno krivé slovo.
@majka2022 no ved kazda mame svoju skusenost ..pre nas bol helios len biznis nesnažili sa za tych 10 vkladov najst príčinu .vzdy vraveli ze treba ist len z vkladu do vkladu akoooo...posledny vklad prebehol asi tak ze medzi dverami mi povedal ci si myslim ze mi to pomoze uplne arogantne na intralipidy …. Iscare mt iny postup a vravim momentalne za tie toky sme v 8+3tt🙏🏻🙏🏻🍀
@martaatram tak to je neuveritelne to ako ti mohol doktor v centre toto povedat?????? To ma mrzi! :(
@andrejkap123 vtedy aj muz povedal ze co sme hovna ? Isli sme tam do posledneho vkladu s mojou psychikou teda ked povedal ze ci si myslim ze mi to pomoze …jasne zw vklad nevyšiel …
@martaatram mne keď krajkovic po dvoch neúspešných ivf povedal že im Kazím štatistiky viac som tam už nešla ...
@33ada33 och !!🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ tsk preto sa k nam choval ako sa choval kedze sme mali u nich 10 vkladov …teraz si ako na tom ? Presli ste inde ?
@martaatram to bolo ešte v roku 2019 odvtedy som mala aj pauzu aj sme už v inom CAR ale zatiaľ bez úspechu 😢
@33ada33 neboj sa dočkáte sa 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 🍀 my po 7rokovh v centre … a v novom prvy ket stale nemame vyhráte ale verim 🙏🏻
@martaatram a kam si išla do akého CAR ?
@martaatram gratulujem k úspechu 🤗💛
@33ada33 o kusok vyššie do iscaru 🥰🙏🏻
@33ada33 ďakujeme krasne ❤️🍀
Na Slovensku teda neviem, my sme boli veľmi spokojní na klinike repromeda v Ostrave.
my sme s mužom volili kliniku v Čechách, na SK sme nemali dobrú skúsenosť
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som absolvovala IVF v r 2015 v Gynfive, vtedy mali štatisticky najvyššiu úspešnosť. Ale bolo ich aj malo. Nám to vyšlo na 1.x, takže sme boli spokojní.
Ak chceš naozaj objektívne info, pozri oficiálne údaje.