Naj klinika na reprodukciu

18. jún 2023

Dievčatá, ktorá klinika na reprodukciu bola u Vás nejlepšia, najúspešnejšia?
v rámci Slovenska. ďakujem.

nique
18. jún 2023

Ja som absolvovala IVF v r 2015 v Gynfive, vtedy mali štatisticky najvyššiu úspešnosť. Ale bolo ich aj malo. Nám to vyšlo na 1.x, takže sme boli spokojní.
Ak chceš naozaj objektívne info, pozri oficiálne údaje.

stanka562
18. jún 2023

Myslím, že každá bude odporúčať inú, kde sa jednej nepodarilo, druhej áno. Je to subjektívne, každá klinika je v niečom iná si myslím. Ja nedám dopustiť na Helios v MT, hoci ešte detičky nemáme som tam veľmi spokojná. 😊

andrea_r016
19. jún 2023

Veľmi si chvália iscare v Martine

l_maria
19. jún 2023

Boli sme v Helios KE bez uspechu. Prešli sme do Iscare MT a uz som 22tt🙂

andrejkap123
19. jún 2023

@l_maria mna by zaujimalo co iné urobia v inej klinike a podari sa? 🙂

andrea_r016
19. jún 2023

@andrejkap123 ahoj, všetko je to ako majú nastavenú embryologiu.....tá pri ivf zohráva hlavnú úlohu....ďalej je dôležité vybraté oplodnovacie metódy vzhľadom na spermiogram.... niektoré centra si na tom dávajú záležať a samé odporúčajú, že treba hento tamto a niektoré to robia tak, že nech si páry navolia metódy....zažila som obidva prístupy a viem to porovnať 🙂 ďalej je aj nastavenie liečby.... niektoré centra to odflaknu a niektoré tiež samé odporúčajú lieky....čiže každé centrum má iný prístup k pacientovi

andrejkap123
19. jún 2023

@andrea_r016 ďakujem za vysvetlenie, ja som bola v dvoch a zatial majú rovnaky postup ale teda daleko este nie sme, len zaciname cize planovany styk atd…

majka2022
19. jún 2023

Určite odporúčam Helios Martin, v minulosti som bola v Iscare Bratislava - celé zle(!chceli aby som si lieky vybrala či drahé alebo lacné- pravdaže som chcela take aby mi to zabralo, keď bola na umelom oplodnení celebrita - zažila som to, my ostatne obyčajne ženy sme museli čakať kým vybavis celebritu -no des) potom Ginfin v BA tam to bolo lepšie a nakoniec chodime do Helios Martin. Je aj Helios v BA ale uprednostňujem Martin - tam chodím k doktorovi Krajkovicovi (je hlavný lekár), super prístup, vysvetli veci, poradí, da argumenty - má dlhoročne skúsenosti. Personál milý, neberu tá ako cislo. Nemôžem dopustiť na Helios Martin.

martaatram
19. jún 2023

Ahoj 10 vkladov helios martin nic … iscare martin 2ivf 1 vklad zatial bojujeme 🙏🏻🍀❤️8+3tt

martaatram
19. jún 2023

@majka2022 sranda ja zase nemam pekného slova na neho …ale samozrejme som rada ze k tebe je milý a vsetko je tak ako ma byt 🙏🏻🙏🏻 my sme nemohli lepsie spravit ako odist od nich

yamahka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yamahka
19. jún 2023

Jasom spokojná s Helios MT. Hoci sme z Ba. Ale cestovanie nám nerobí problém.. a v Iscare BA sme sa cítili akoby neriešili a chcú len peniaze. Proste biznis.

majka2022
19. jún 2023

@yamahka presne tak súhlasím s tebou - Iscare BA totálny biznis

majka2022
19. jún 2023

@martaatram ja na neho nemôžem povedať jedno krivé slovo.

martaatram
20. jún 2023

@majka2022 no ved kazda mame svoju skusenost ..pre nas bol helios len biznis nesnažili sa za tych 10 vkladov najst príčinu .vzdy vraveli ze treba ist len z vkladu do vkladu akoooo...posledny vklad prebehol asi tak ze medzi dverami mi povedal ci si myslim ze mi to pomoze uplne arogantne na intralipidy …. Iscare mt iny postup a vravim momentalne za tie toky sme v 8+3tt🙏🏻🙏🏻🍀

andrejkap123
20. jún 2023

@martaatram tak to je neuveritelne to ako ti mohol doktor v centre toto povedat?????? To ma mrzi! :(

martaatram
20. jún 2023

@andrejkap123 vtedy aj muz povedal ze co sme hovna ? Isli sme tam do posledneho vkladu s mojou psychikou teda ked povedal ze ci si myslim ze mi to pomoze …jasne zw vklad nevyšiel …

33ada33
21. jún 2023

@martaatram mne keď krajkovic po dvoch neúspešných ivf povedal že im Kazím štatistiky viac som tam už nešla ...

martaatram
21. jún 2023

@33ada33 och !!🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ tsk preto sa k nam choval ako sa choval kedze sme mali u nich 10 vkladov …teraz si ako na tom ? Presli ste inde ?

33ada33
21. jún 2023

@martaatram to bolo ešte v roku 2019 odvtedy som mala aj pauzu aj sme už v inom CAR ale zatiaľ bez úspechu 😢

martaatram
21. jún 2023

@33ada33 neboj sa dočkáte sa 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 🍀 my po 7rokovh v centre … a v novom prvy ket stale nemame vyhráte ale verim 🙏🏻

33ada33
21. jún 2023

@martaatram a kam si išla do akého CAR ?

33ada33
21. jún 2023

@martaatram gratulujem k úspechu 🤗💛

martaatram
21. jún 2023

@33ada33 o kusok vyššie do iscaru 🥰🙏🏻

martaatram
21. jún 2023

@33ada33 ďakujeme krasne ❤️🍀

ninah1486
19. aug 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

Na Slovensku teda neviem, my sme boli veľmi spokojní na klinike repromeda v Ostrave.

beahavala
22. aug 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

my sme s mužom volili kliniku v Čechách, na SK sme nemali dobrú skúsenosť

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre