Ahojte žienky tento mesiac by som mala podstupit inseminaciu a chcem sa spytat ktora ste boli na kolky den od menstruacie vam to robili a či sa podarilo dakujem 🙂
@janulka2805 joooj tak to je krasne gratulujem a drzim palce aby to vsetko dobre dopadlo😊a prosim ako to prebiehalo lebo vsade sa pise nieco ine tak by ma to zaujimalo aky si mala postup🙂
@lilien2 No urobili nám vyšetrenia, stimulovali ma liekmi, brala som clostyl, potom som bola na sone a videli, že lieky zabrali, vytvorili sa mi dva rovnako veľké folikuly a deň pred iui som si pichla pregnyl a na druhy deň som šla. 😊😊 Nič náročné a oplatilo sa 😊🥰
@janulka2805 super dakujem pekne🙂
@lilien2 Za máličko, držím silno palce! ✊✊✊
@janulka2805 dakujem aj ja tebe a vela zdravicka😊
@alencek23 Držím palce! ✊✊✊
@janulka2805
@lilien2
Dievčatá, tak nepodarilo sa 😔
@alencek23 Tak to mi je ľúto....😒 Ale treba hlavne myslieť pozitívne, vyjde nabudúce! 🍀✊
@janulka2805 ahoj a v ktorom centre si bola??
@flamingo123 Ja som bola v Iscare v Martine 🙂
Ahojte som tu prvý krát a chcela by som vás poprosiť o radu, začala som brat prvý krát ovaleap 450 koľko dni ste ho brali vy. Mne momentálne náplň skončila po 6 dni a až v stredu prvá kontrola . Chystáme sa na prvú inseminaciu vopred Ďakujem za radu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lilien2 Ahoj, ja som bola minulý rok v júli, a podarilo sa nám na prvýkrát 😊😊🥰Akurát som v 30 tt a čakám dvojičky 😊