Na koľkýkrát sa vám podarilo IUI pri PCO

summersunny94
28. jan 2022

Ahojte prosím vás na ktorýkrat sa Vám podarilo IUI (ja mám PCO) a ak tak kde ste boli? Ďakujem krásne za odpovede 🙂

summersunny94
autor
28. jan 2022

prosím fakt tu nie je nikto kto podstúpil IUI? 😔

lusyp
28. jan 2022

@summersunny94 ahoj ja som 2x podstúpili IUI a 1x IVF - všetko neúspešné, ja mám PCOS a manžel horší spermiogram, chodili sme do Sanatória Helios v KE

summersunny94
autor
28. jan 2022

@lusyp ďakujem ti za odpoveď to ma teda naozaj mrzí veľmi 😔

lusyp
28. jan 2022

@summersunny94 už to beriem ako uzavretú vec, bábo si k nám našlo cestu 😊

summersunny94
autor
28. jan 2022

@lusyp predsa len našlo? 🙂

marrilyn
28. jan 2022

@summersunny94 tiez mam pco a IUI nevyslo. Absolvovala som ivf, z toho mame jedno dieta a druhe na ceste.

lusyp
28. jan 2022

@summersunny94 áno malá má už 9 mesiacov a šantí mi tu na posteli 😄 5,5 roka to trvalo kým sme dočkali...dúfam, že čoskoro priletí bocian aj k vám domov 😉

summersunny94
autor
28. jan 2022

@lusyp takže nakoniec prirodzene ? Super to sa veľmi teším. Prajem veľa zdravíčka a ešte raz ďakujem za odpoveď 🙂

nika6294
29. jan 2022

@summersunny94 ja mam pco a bola som v pondelok na inseminacii čakáme čo bude 😊

summersunny94
autor
29. jan 2022

@nika6294 držím ti palceky daj potom vedieť. Ako dlho ste sa snažili? Prosím a ako to celé prebieha to IUI

nika6294
29. jan 2022

@summersunny94 ďakujem 😊 my sme sa tak nepravidelne asi 2 roky ale ja mam vysoké pco čiže menzes chodi kedy chce. Samotné iui nebolo nič hrozne. Ráno prišiel priateľ a o 2 hodinky som sedela ja na operacke. Najskor vydezinfikuju krčok a potom až príde samotný vklad. Cítila som taký tlak a nebolo mi to príjemne ale ja som mala take pobolievanie už pri letrozole. A potom som si išla ľahnúť na 10 minút a išla som k sestričke. Dala mi papier kde som mala termín na krv a ze vysvetlila ako brat progesteron a išli sme domov. Od toho ako má zobrala hore na operacku s odpočinkom a sestričkou to trvalo tak 20 minút.

summersunny94
autor
29. jan 2022

@nika6294 ďakujem krásne ti za vysvetlenie , hneď som múdrejšia lebo som vôbec nevedela ako to prebieha 🙂 a to si bola u svojej Dr. Gynekol. teda v decembri a na január ste sa dohodli? 🙂 Tiež si mala ovuláciu že nepravidelnú a niekedy vôbec? A koľko to prosím celé stálo? 🙂

summersunny94
autor
29. jan 2022

@nika6294 a kde si si to prosím bola dať robiť? 🙂

nika6294
29. jan 2022

@summersunny94 nie mne môj Gynekolog nepomohol išla som do Repromedici na odporúčanie 😊 začali sme tam chodiť od novembra. Najskor boli vstupné testy, druha návšteva vyhodnotenie a povedal nám čo treba preliecit a nastavil má s liekmi aby menstruacia došla vtedy ako má a v januári mi dal letrozol a krásne mi narástli 2 folikuli, v sobotu ako to vychádzalo som si pichla ovitrell a v pondelok sme išli an to ráno 😊

no_co_uz
29. jan 2022

ja som bola na IUI 21veho, teraz mam 8 den po IUI teda. Ale nemam PCO. U nas manzel horsi spg. Inak inseminacie sa neboj, je to rychlovka. Niektore zeny to vobec ani neboli, mna trocha bolelo ked prechadzala s katetrom krcok maternice, ale inak pohodicka. Takze teraz cakam 🙂 V piatok idem na krv, ci vyslo ci nie. Je to moja prva IUI. Kamaratka mala PCO a bola raz na IVF a nepodarilo sa im, tak ich poslali na genetiku.

summersunny94
autor
29. jan 2022

@nika6294
@no_co_uz držím palce obom aby vám to vyšlo. Som zvedavá, čo mi povie v stredu doktorka 🙂 a koľko vás to prosím stalo celé?

summersunny94
autor
29. jan 2022

@no_co_uz a kde si bola v Heliose?

nika6294
29. jan 2022

@summersunny94 dakujem pekne 😊 iui 200 + lieky

no_co_uz
29. jan 2022

@summersunny94 nas IUI samotne 150 + doplatky za lieky. Clostyl okolo 11 e stal ak dobre pamatam, ovitrelle cez 20 e a progesteron 6,20.

no_co_uz
29. jan 2022

@summersunny94 ja chodim do splnu 🙂

summersunny94
autor
29. jan 2022

@no_co_uz a ten Clostyl ak sa môžem opýtať je prosím čo niečo na stimuláciu vaječníkov? 🙂

no_co_uz
29. jan 2022

@summersunny94 no to som brala od 3teho dna menstruacia (5 dni), je to na to aby si pocas ovulacie mala pekny folikul, cize vlastne ano, ako si povedala

summersunny94
autor
29. jan 2022

@no_co_uz naozaj ti ďakujem krásne za info všetky, keby niečo ešte napíšem a napíš potom , verím že si nájdeš 2 čiarky 🙂

no_co_uz
29. jan 2022

@summersunny94 dakujem 🙂 dufam, ze po tolkom case uz ich konecne uvidim 😀

summersunny94
autor
29. jan 2022

@no_co_uz oki daj vedieť budem na teba myslieť 🙏🙂☺️

janulka2805
31. jan 2022

@summersunny94 Ahoj 🙂Ja som mala PCO.... Absolvovala som IUI v Martine v Iscare a neskutočná spokojnosť 🙂 IUI vyšlo na prvýkrát.... Dnes mam doma 10 mesačne dvojičky 🥰

no_co_uz
1. feb 2022

@summersunny94 no dnes to zacalo vyzerat slubne. Prvykrat slaby duch na teste 🤗 drzte mi palce baby

summersunny94
autor
1. feb 2022

@no_co_uz jeeejko to ozaj? Tak nech silnie máš foto testu? 🙂

no_co_uz
1. feb 2022

@summersunny94 mam ale zatial slabucky uplne 🙂 rano som si robila z prveho mocu a negativny a o 2 hodinky neskor uz bol slabo pozitivny. Teraz vecer som skusala tiez a stale sa drzi druha ciarka 🤗 tak snad bude uz len silniet

summersunny94
autor
1. feb 2022

@no_co_uz verím že áno vyzerá to naozaj nádejne , kedy budeš znovu testovať? 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre