Mala som zvýšné hormony prolaktínu,brala som na to lieky.Ale už 3 roky skúšame a stále nič.Potom manžel šiel na spermiogram a tam mu zistili málo spermii a málo pohyblivé.Vraj by sme potom museli umelým oplodnením.A može sa stať že sa to neujme.Na koho sa mám obrátiť?
Samozrejme na svojho gynekológa a on ťa už poposiela kade tade, ale chcela som iné. Ak má manžel sedavú prácu, treba ho rozhýbať. Známi nemohli mať dlho deti. práve sa chystali na umelé oplodnenie. Muž má sedavé zamestnanie a pomalé spermie. Ale pred tým si zobrali na mesiac dovolenku, behali kade tade-spermie sa tiež potešili a už sú v 2hom mesiaci 🙂
Ja by som na tvojom mieste vobec nestracala cas u svojho gynekologa a isla rovno do centra pre asistovanu reprodukciu, hovorim z vlastnej skusenosti. Klasicki gynekologovia nevedia tieto probelmy riesit. V centre ti pomozu aj co sa tyka tvojho hormonalneho profilu, nemusis behat po endokrinologoch. Neviem, odkial si, ale ja som chodila do sanatoria helios v martine a tam su fakt perfektni doktori - Krajkovič alebo Gáťová - velmi mili, ludski a skutocni odbornici. Drzim palce. 😉
určite navštív nejaké CAR............ja chodím do Iscare BA
http://www.iscare.sk/
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
na svojho gynekologa