Na koho sa mám obrátiť?

superstarka
23. sep 2010

Mala som zvýšné hormony prolaktínu,brala som na to lieky.Ale už 3 roky skúšame a stále nič.Potom manžel šiel na spermiogram a tam mu zistili málo spermii a málo pohyblivé.Vraj by sme potom museli umelým oplodnením.A može sa stať že sa to neujme.Na koho sa mám obrátiť?

latvia
23. sep 2010

na svojho gynekologa

sssimi
23. sep 2010

Samozrejme na svojho gynekológa a on ťa už poposiela kade tade, ale chcela som iné. Ak má manžel sedavú prácu, treba ho rozhýbať. Známi nemohli mať dlho deti. práve sa chystali na umelé oplodnenie. Muž má sedavé zamestnanie a pomalé spermie. Ale pred tým si zobrali na mesiac dovolenku, behali kade tade-spermie sa tiež potešili a už sú v 2hom mesiaci 🙂

brita
27. sep 2010

Ja by som na tvojom mieste vobec nestracala cas u svojho gynekologa a isla rovno do centra pre asistovanu reprodukciu, hovorim z vlastnej skusenosti. Klasicki gynekologovia nevedia tieto probelmy riesit. V centre ti pomozu aj co sa tyka tvojho hormonalneho profilu, nemusis behat po endokrinologoch. Neviem, odkial si, ale ja som chodila do sanatoria helios v martine a tam su fakt perfektni doktori - Krajkovič alebo Gáťová - velmi mili, ludski a skutocni odbornici. Drzim palce. 😉

little_miracle
13. nov 2010

určite navštív nejaké CAR............ja chodím do Iscare BA
http://www.iscare.sk/

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre