co mi poradite?Ja to stale strasne chcem (IVF),no muz to uz uplne vzdal ☹ 😢 😔
xleax - vzdal to tak, ze tomu uz neveri, alebo tak, ze uz do toho vobec nechce s tebou ist? ja myslim, ze by pomohlo zoznamit ho s niekym, kto preziva to iste - teda zatial neuspesne IVFkuje... ono nie je pravda ze len zeny sa chcu o tom porozpravat, aj muzi to potrebuju, troska uvolnit ten stres... kazdopadne ked sa na to teraz neciti daj mu trocha casu..
moj to tiez vzdal a po 3 r. sam navrhol.
xleax - možno to je tým obdobím nechaj ho trošku oddychnúť neboj on sa naštartuje...musíš ho chápať ženy su silnejšie osoby ako muži to chce čas ...... 😉
mozno je to tym ze sa citil pod tlakom ako hovori janicca treba netlacit na pilu na IVF musia byt psychicky prirpaveny obaja............
ahoj kočky 🙂 moj manžel tiež o niečom takom nechcel ani počut a postupom času na to prišiel...síce je to už šest rokov ale na druhý týžden máme termín v GF...takže predsa len.... 😉
a uz mate najake IVF za sebou? alebo viacere a stale nic? u nas to bolo tiez raz hore raz dole, vzostupy a pady a tiez sa mm citil casto frustrovany a zacal pochybovat, ci to ma cele vyznam a naco a radsej byt dezdetni... ale ja som to nevzdala a rozhovormi ho presvedcila a chvilu bojovala sama aj za neho. A on sa potom znova pridal. Takze neboj, ak ten tvoj chce dieta, znova sa prida, tak mu ukaz, ze ty si iny zivot nevies a nechces predstavit...
unás tiež muž vymýšla semtam ale ja som tá čo to vždy dotiahne tam kde treba, takže chodil aj po vyšetreniach a teraz už začínam brať hormóny
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
a prečo to vzdal? už ste nejaké ivf absolvovali?