Ahojte, dostali sme z Brna papiere, ktoré pred odoslaním do poisťovne (žiadame o schválenie IVF) musí potvrdiť MUDr. Petrenko. Vôbec neviem, kto to je, nie som jeho pacientka.. Aké s ním máte skúsenosti? Ako ste postupovali v takýchto prípadoch? Treba sa k nemu objednať alebo stačí nechať papiere sestričke? Ako dlho mu trvá vybavenie administratívy? Ďakujem pekne.
@bykaterina o tom vie, na to nás v Brne upozornili.. skôr ma zaujíma postup, ako sa k nemu dostať, či sa treba objednať alebo nechať v nemocnici papiere a má nejakú lehotu, počas ktorej to podpíše... resp. či sa na to čaká dlho, lebo mám pocit, že táto administratíva je nekonečná a zase nám to oddialilo celý proces
No žiaľ aj mesiac môže trvať. Niekedy skôr on má aj iné vecí Plus nedaj boh pnka. IVF ťa naučí trpezlivosti, radšej zahod kalendár v dobrom inak sa zblaznis.
Papiere mu môžeš aj poslať ak si zďaleka
Ja som toto riešila 3 týždne dozadu. Poslala som mu papiere poštou a tuším do týždňa som ich mala potvrdené a doručené.
Ja som mu to tiez posielala postou a cca do dvoch tyzdnov som ich mala od neho potvrdene.
Baby, prosím, písali ste mu tam aj nejaký pripis? Ci len na surovo ste mu zabalili tie papiere co prišli z Brna?
@drnda007 na surovo 😀
@drnda007 len som zabalila všetky papiere a nechala na podateľni.. vraj toto rieši každý deň, takže mu netreba k tomu písať žiadne odkazy 🙂 inak v priebehu 4 dní to bolo vybavené
Dámy prosím vás🙏🏻 viete ma navigovať kde sa nachádza na Antolskej podateľňa? Na stranke majú len čas uvedený pri podateľni. Potrebujem tam poslať švagra aby mi zaniesol tie papiere a ak mu nepoviem presne kde ma ísť tak ma zabije keď tam bude blúdiť😬🙈
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj on ti to nechvali to sa nelakaj ale poistovna v pohode bude s tym.