Ahojte žienky,
chystáme sa k MUDr. Machanekovej z bratislavského IsCare na konzultáciu. Tie čo k nej chodíte alebo ste chodili, boli ste spokojné? Ak nie, ktorého lekára z danej kliniky odporúčate? Mali ste v IsCare BA niektorá aj soft cyklus a vyšiel vám?
Vopred ďakujem za odpovede.
@frida1990 ja k nej chodím,sadla som si s ňou osobne aj s manželom, mám skúsenosť aj s inými doktorka mi,lebo ona robí iba v určite dní,alebo potom chodí po nejakých školeniach ale ona z nich bola najpríjemnejšia a zodpovedala mi všetky otázky. Tento/budúci mesiac by som s ňou chcela poriešiť IUI. Jedine čo som sa s ňou názorovo nezhodla, keď povedala že menštruácia musí bolieť,že vtedy bola urcite ovulácia. Poznám veľa žien ktoré nemali bolestivú menštruáciu a otehotneli. Ja som začala mať bolestivú až počas stimulácie letrozole+Ovitrelle. Veľa ľudí,veľa chuti, určite sa nájdu takí,ktorí spokojní neboli,alebo niekde inde mali lepšiu skúsenosť. Čo sa týka tej práce cez víkend to by aj mňa zaujímalo 🙂 ešte som sa na to nespýtala,lebo nebol dovod
@clockwork takže môžem aj dve doktorky? Mne povedali, že si nemôžem vybrať deň, ze musím chodit len ku jednej a vtedy, kedy ona ordinuje. Ale teda nie som spokojná tak premýšľam ze vymenim. Inac ibe mi robili vklad, a práve od Misakovej sa ujal,aj keď teda nevydržal, mam z nej dobrý pocit. Preto sa rozhodujem medzi nimi dvomi.
@barju jasné, to každému sedí niekto iný, my sme síce boli v MT, ale v BA chodí kamoška a k Machánekovej a ona si ju chváli, že jej prístup im vyhovuje. Že narovinu im všetko povie, vysvetlí a že to je presne to, čo potrebovali, aby vedeli na čom sú.
Dobré je to, že ak lekár náhodou by nesadol alebo čosi, tak bez problémov keď si požiadaš ti ho vymenia.
@clockwork ja som bola v pondelok u Misakovej na hyfosy a bolo to super. Som tu čítala ako na to išli ženy s diazepamom a spinia ešte 3 dni. Ja som nič necítila aj bez liekov, bola som o 13 a večer už som nespinila. Mohli sme mať styk,lebo tiež povedala že pred rádovo hodinami prebehla ovulácia,čo som na ňu kukala jak puk. Mám PCOS a Machanekova hovorila že neovulujem bez liekov. To že prebehla spoznala podľa nepremenej sliznice maternice a tvaru folikulu. Nič ma po zákroku nebolelo, takže urobila dobrý dojem. Hovorila síce moc optimisticky,že by sa tento mesiac mohlo zadarit,čo sama tomu po 2 rokoch neverím,ale na povzbudenie nie je na škodu.
Ahoj dievčatá chcem sa opýtať či neviete prečo už dr. Misakova a Belusakova nerobia v Iscare?
@susana0305 coze Misakova tam už nerobí? Ešte 1.3 tam bola 😔 za mňa bola naj
Joj dievčatá nepotešili ste ma 😔
Ahoj dievčatá áno brlusakova je preč. ja som mala ísť k nej na vklad tento mesiac a idem k inému dr. voľáky nový z Čiech. No ani neviem popísať ako sa cítim, a kamarátka chodí k misakovej a tej tiež povedali ze je už preč
Tak som im písala a navrhli mi mudr. Machanekovu. Snou som sa stretla len raz, robila mi ET. Je teda profík? Vie co robí? Ma indovidualny prístup? Lebo moja byvala doktorka mi tak neprišla.. 😐
Ja som chodila k doktorke Lapides (ako je vyššie spomenuté je na materskej). Preradili ma k doktorke Gabriele Šustovej. Máte niekto skúsenosť?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A ešte ďalšia otázka - dúfam že IsCare Bratislava robia aj cez víkendy, viete niekto?