MUDr. Dugatová z ISCARE v Bratislava

feketka
14. mar 2022

Ahojte, tak po dlhom rozmýšľaní som sa objednala do ISCARE v BA. Objednávala som sa cez formulár a zadala som si,že chcem ísť k dr. Lapides, ale odpísali mi,že voľný termín má táto iná doktorka, Mudr. Dugatová. Teraz neviem či k nej ísť alebo radšej čakať na tú, ktorú som chcela pôvodne....K tejto by sme mohli ísť na prvú konzultáciu už budúci štvrtok čo je super rýchly termín podľa mňa a chcela by som to využiť,aby sa veci začali čím skôr hýbať... Máte s ňou niekto skúsenosti?
P.S. Trochu škodoradosti na záver- Mali by ste vidieť môjho muža ako zbledol keď som mu povedala, že máme termín 😅

pauli_s
14. mar 2022

Pripnem sa, my k nej ideme túto stredu.

zuzzi18
14. mar 2022

@pauli_s je to nová lekárka v Iscare, musí tam byť len pár dní/týždňov takže obávam sa že ti sem nepríde veľa recenzií na ňu. Ja som tam už dva roky ale nepočula som o nej doteraz. Podľa mňa keď máte termín tak choďte, založíte kartu, objedná vás na základné vyšetrenia bez ktorých sa tak či tak nepohnete a ak by ste nemali z nej dobrý pocit vždy môžte ísť na ďalší krát už k inej lekárke 🙂 držím palce

feketka
autor
14. mar 2022

@pauli_s tak potom prosim napis aka bola 🙂

miisutka
14. mar 2022

@feketka Ja chodim k Dr.Dugatovej od oktobra minuleho roka. Musim povedat ze je velmi prijemna, vysetrenia prebiehaju bez problemov, zodpovie vsetky otazky. Pri ultrazvuku popisuje co robi a vysvetluje priamo na obrazovke. Vzdy sa ubezpeci ze viem aky je dalsi postup a rozumiem vsetkemu co sme si presli. Nie je prilis ukecana, ale povie vsetko co je dolezite a to je hlavne. Za mna spokojnost, nemenila by som.

babetka22
14. mar 2022

@feketka my sme u nej boli od augusta do oktobra 2021. Velmi mila a spolahliva lekarka. Vdaka nej, cakame nase vytuzene babatko. Vsetko nam trpezlivo vysvetlila, vzdy nam na vsetky nase otazky odpovedala. Hlavne nas netlacila do niecoho, s cim by sme nesuhlasili. Za mna urcite skvele rozhodnutie k nej ist.

natasagregorova
14. mar 2022

Podla mna doktorka Dugatova je lepsia ako doktorka Lapides. Netlaci do nicoho, je mila. Ona ordinuje len 2x do tyzdna lebo ma male deticky. Pred Iscareom pracovala na Antolskej na pôrodnici , ale v Iscare uz je cca 2-3 roky

feketka
autor
14. mar 2022

jeej, super, tak mi padol kamen zo srdca 🙂 dakujem pekne za odpovede... inak, neviete ci nam na uvodnej konzultacii urobia hned nejake vysetrenia alebo sa budeme len rozpravat? Mala by som si vypytat od mojej gynekologicky posledne spravy,aby som jej ich priniesla?

natasagregorova
14. mar 2022

@feketka doktorka spravi ultrazvuk, budete mat rozhovor a potom odoberu krv . Ked mas nejake dávnejšie výsledky tak tie si môžeš priniesť,ale keď nič tak to tiež nebude problém , lebo tam urobia potrebné vyšetrenia.

babetka22
14. mar 2022

@feketka najprv prebieha pohovor, potom nasledovalo sono a nakoniec nam obom zobrali krv. Odo mna pozadovala vysledky z preventivnej prehliadky u mojej gyn. Potom predbezne povedala, kde by mohol byt problem a urcila dalsi postup a vysetrenia.

feketka
autor
14. mar 2022

@natasagregorova
@babetka22 dakujem baby. ja som bola na preventivke v decembri, tak to by som si mohla vypytat + mam genetiku, tak to jej urcite zoberiem....a ta krv nemusi byt nalacno,ze? lebo ideme az na 11-tu

babetka22
14. mar 2022

@feketka nie,netreba byt nalacno.

feketka
autor
14. mar 2022

@babetka22 ok, vdaka 🙂

bodka1992
15. mar 2022

@feketka ahoj ja som bola prvý krát u pani Dukatovej v roku 2018 a je veľmi dobrá 👍🏻👍🏻👍🏻
Vo všetkom vám poradí a hlavne netlačí …
Potom som vymenila pani doktorku za Misakovu nakoľko pani dukatova išla na materskú …
A pani Misakova je tiež veľmi dobrá pani doktorka tiež vss do ničoho netlačí …

pauli_s
15. mar 2022

Super, všetky ste ma veľmi potešili, ako nebála som sa ani predtým, ale teraz mám lepší pocit. Vo štvrtok idem tesne predtým ku svojmu gynekológovi na preventívku, tak to akurát dobre vyšlo. 🙂 Zoberiem od neho správu.

@feketka Dám aj ja vedieť ako som sa u nej cítila 🙂

feketka
autor
15. mar 2022

@pauli_s tak s tym prejdeme spolocne a budeme sa navzajom podporovat :D

pauli_s
15. mar 2022

@feketka Jasné, môžeme 🙂 Vieš u Vás aspoň približne kde je problém? Koľko sa pokúšate o bábätko? 🙂

feketka
autor
15. mar 2022

@pauli_s my sa snazime uz treti rok. doteraz sme to nechavali tak, ale uz nechcem cakat. mam 31 rokov a v mojich predstavach som mala mat uz minimalne 2 deti :D
pred rokom bol MM na SPG a ma len 2% dobru morfologiu, tak predpokladam, ze to je jeden z problemov... ja mam napriklad dedicnu MTHFR trombofiliu, tak rozmyslam ci to tiez nemoze k tomu prispievat... O nicom inom zatial nevieme, ale verim,ze sa nieco odhali,aby sme vedeli co robit dalej 🙂
a Vy to mate ako ak mozem vediet? 🙂

pauli_s
16. mar 2022

@feketka Vek je úplne irelevantný, ak chceš deti, tak to je jedno, nikdy nie si mladá na umelé oplodnenie ak to tak cítiš. 🙂 Ja mám napríklad 26 rokov a smažíme sa niečo cez rok. Tiež bojujeme s morfológiou, môj priateľ má dokonca len 1% morfologicky správnych spermií, ale ostatné hodnoty má nadpriemerné. Dal sa vyšetriť aj na začiatku nášho snaženia, vtedy mal 1,5% a aj napriek zdravšej strave, úplnej stopke fajčenia, nasadeniu Folandrolu a iných vitamínov sa mu zhoršila. Teraz od posledného spermiogramu začal abstinovať úplne od alkoholu, už si nedá ani pivo či víno a stravujeme sa tak, že by bol nejeden výživový poradca na nás hrdý :D

Ja som zdravá ako ryba, hormóny ukážkové, štítna v poriadku, sliznica tiež, ovulácia pravidelná každý mesiac aj dokázaná testami. Jediný problém čo mám je nejak horšie natočená maternica. A možno mierna nadváha, ale nie je to nič katastrofálne, takže si nemyslím že to je príčina. Nám sa to aj v decembri podarilo , už som mala pozitívne testy ale potom sa rozbehli krámy zrazu z ničoho nič. Takže to asi bolo biochemické tehotenstvo.

Som zvedavá čo aj vám, aj nám povedia v Iscare. 🙂

zuzzi18
16. mar 2022

@pauli_s ahoj, vek zohráva veľmi dôležitú úlohu, všetky štatistiky úspešnosti su robené z ohľadom na vek. Pri ženách nad 40 rokov už aj IVF má úspešnosť len 30 percent. Pokiaľ máte takúto morfologiu tak prirodzene nie je vôbec jednoduché otehotnieť ale cez IVF to viete obísť lebo by vám vyselektovali len tie správne. Zároveň treba mať okrem toho čo píšeš vyšetrení reprodukčnú imunológiu aj henatlogiu, tam sa často vyskytuje problém a tiež je dôležité vedieť svoje AMH a FSH. Všetko z vlastnej skúsenosti píšem. My máme tiež teratozoospermiu ale pri omnoho vyššom počte spermií. Je to ale náš najmenší problém, ja mám toho omnoho viac.

pauli_s
16. mar 2022

@zuzzi18 S tým vekom som to myslela tak, že nižší vek ženy nie je prekážkou toho, že by človek nemohol chcieť ísť na umelé oplodnenie, lebo stretávam sa s názormi, typu: "Ale však si ešte mladá, čo špekuluješ!" Jasné, že vyšší vek znižuje šancu pri IVF. Ja som bola dokonca zaradená v programe darcovstva vajíčok pred dvomi rokmi, takže ja som zdravá jak repa, všetky vyšetrenia mi vtedy robili, bola som ideálna darkyňa. Všetko spomenuté mám vyšetrené.

zuzzi18
16. mar 2022

@pauli_s tak držím palce nech vám to vyjde

pauli_s
16. mar 2022

@zuzzi18 Ďakujem pekne.

feketka
autor
16. mar 2022

@pauli_s ahoj, tak ako ste dopadli dnes? robili s vami aj nejake vysetrenia alebo ste sa len rozpravali? Moj muz ako na potvoru ochorel,tak neviem ci buduci stvrtok vobec budeme moct ist 😢

pauli_s
16. mar 2022

@feketka ja som sa pomýlila keď som písala, že v stredu, ideme zajtra o 11:30, dám ti vedieť.

pauli_s
17. mar 2022

@feketka Napíšem ti do správy.

Pre ostatných, lekárka Dugátová je veľmi milá, odborná, všetko dobre vysvetlila.

feketka
autor
30. mar 2022

Ahojte baby, neviete mi povedat ci sa da niekde v okoli Iscare parkovat s autom? popripade ci budova ma parkovisko pre navstevy?

pauli_s
30. mar 2022

@feketka áno v apollo je podzemné parkovisko

feketka
autor
30. mar 2022

@pauli_s asi je platene,ze?

pauli_s
30. mar 2022

@feketka áno

nina0303
1. júl 2022

ahojte, tiež mame 1. termín do iscare koncom júla, môj gynekológ mi odporučil objednať sa k mudr machanekovej že ju pozná, je milá… ma s ňou niekto skúsenosť?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre