MUDr. Adriana Gáťová v Iscare

tubuska2
9. aug 2016

Ahojte. Dnes sme s mužom podstúpili IUI pri príjemnej pani doktorke,ktora bola fest príjemná,mila a povzbudzovala ma 😂 chcem sa len spýtať,nikde na nete som nenašla úspešnosť a referencie na ňu. Ako ste boli spokojné vy??? Je v CAR ISCARE. ďakujeeeem za všetky odpovede😂😃 a držím všetkým snažilkám päste😃😃😃

lelet1609
9. aug 2016

Moja gynekologička😊 veľmi milá a ľudská. Rada k nej chodím ,vždy mi správy dobrý deň 😃👍

tubuska2
autor
9. aug 2016

Presne 😃 dnes som bola pri nej tretí krát a na operačnom sále bola tak pozitívna😂 priznám sa,ze toto je naše druhé IUI . Prvý krát sme potratili a ona bola do posledného dňa pozitívna. Bolo to fajn...
@lelet1609 ty si otehotnela prirodzene?😃

lelet1609
9. aug 2016

@tubuska2 jooj tak to bola aj veľa opora od nej ,byť pozitívne naladená 😃
Áno ja som prirodzene 😃

tubuska2
autor
9. aug 2016

@lelet1609 tak to si jednou z tých šťastných😂😉 hádam aj mne doliala dosť sebadôvery a podarí sa aj nám 😃

bykaterina
9. aug 2016

je to moja gynekologicka 🙂 , je super pozitivna a este k tomu aj odbornicka 🙂

tubuska2
autor
9. aug 2016

Som rada, že mi to píšete. 😃 Už dlhšie sa snažíme o bábo a dúfam,ze to teraz vide. 😃
@bykaterina ďakujem moc za odpoveď😃

bykaterina
9. aug 2016

@tubuska2 drzim palce 🙂 niekedy to ani nie je na dr ale na tom hore 😉

tubuska2
autor
9. aug 2016

@bykaterina tak to máš pravdu. Pán Božko vie,kedy je ten správny čas😃

macik9999
9. aug 2016

Pre nas uzasna pani doktorka este ed robila v heliose vdakanej a jej uzasnemu pristupu sa tesime z 4rcnych dvojiciekdrzim palce 🙂 🙂 😒

tubuska2
autor
10. aug 2016

@macik9999 jooooooj,potesila si ma 😂😉 hádam to aj nám tento krát vide.. trochu mám obavy,ale čo ma byť to bude. Ďakujeeeem krásne😃

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre