Ahojte babaenky..mám jednu otázočku: chcem ešte jedno dieťa, ale mám spravenú sterilizáciu po dvoch cisárskych pôrodoch...dá sa to umelým oplodnením?...
ano, myslim prave túto steriilizáciu....baby, niekto viac o tejto téme???...
@moncula áno, dá sa to umelým oplodnením, najprv postúpiš ale vyšetrenia aj manžel potom hormonálnu liečbu aby sa ti tvorily vajíčka, takže celé to nejaký čas trva, ktoré ti potom zoberú oplodnia a vložia, a už len čakať, malo by to ale stáť nejaké peniaze neviem presne ale od1000 do 2000 eur určite
@evi55 prepáč nedá my nereagovať, ale sterilizovaná žena nie je pôvodne plodná, ona je plodá stále 🙂 akurát sa nedostanú spermie k vajíčku, ale plodnosť je zachovalá, aj ovulácia, menštruácia a ty píšeš o reverznom zákroku po ktorom može mať žena dieťa aj normálnou cestou ak sa vajcovody dobre spriechodnia, čo ale nie vždy výde.
@mrkvakatka ja nepíšem, že to vždy vyjde, len som citovala lekára
z jednej webstránky:
Príčiny neplodnosti u ženy
Autor: MUDr. Ladislav Maršík
2. Nie sú priechodné vajcovody.
Ahojte, ja mam tiez urobenu sterilizaciu po dvoch cisarskych a chcem dalsie dieta...poradte mi ktorou cestou mam ist a co mam preto urobi aby to vyslo. Dakujem
Mam4sekcie a jeden spontalni porod aspravenu sterilizaciu.chceme babo poratemi kto stim ma skusenost Dakujem pekne
mam dve cisarke a mohli bystemy poradyt hcela bysom mat este jedno na keho dohtora sa mam obratyt dakujem
ano patrylo to tebe nebavyme sa o hlupostiach ale ako mozme zeni otehotniet zato je tato
stranka ktore chcu otehotniet a kazda druhu pita o radu a ne o sprostostiach co ty komentujes
dakujem
Áno mám dve cisárske mam dve pekne cerky ale za túžili sme ešte po jednom ale mám bohužiaľ pod viazanie vaječníky a neviem či daktorá z vás my môže poradiť o umelom oplodni ďakujem
@kotlarova pojdes do centra asisovanej reprodukcie, urobia ti vstupne vysetrenia, manzelovi spermiogram a potom ti mozu navrhnut IVF. Ale poistovna ti to nepreplati, budes si to hradit cele sama a nie je to lacny spas.... a s nejasnym vysledkom.... a este je otazne av akom stave mas maternicu, ci nebude tretie tehotenstvo pre teba rizikom... to musi posudit lekar
Ďakujem ty za tvoju odpoveď cením si to ze simi mohla pomoc but taka dobra môžeš my odpísať v akom centre to je ja viem že ja sy musím všetko hradyt ja by som sy všetko hradyla len aby som ostala tehotná peniaze niesu všetko keď každá znas túži po bábätku ďakujem
Ďakujem že stemy mohli poradiť babenky
dakujem vam za radu a daktora zvas us postupila dajaky zakrok napriklat umele oplodnenie dakujem moste mi otpisat
No neviem, ja som sa lekára pýtala na sterilizáciu a povedal mi, že to už je nezvratný zákrok..... 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj. 🙂 Sterilizaciu myslis vajickovodov? Myslim ze sa to da, len teketo pripady mam pocit ze poistovne vobec nehradia...