Môže sa podariť KET na prvý pokus, keď idem v prirodzenom cykle?

22. okt 2023

Môže sa podariť KET na prvý pokus keď idem v prirodzenom cykle a mám PCOS a anovulacne cykly?😔 Mám ísť len na ultrazvuk medzi 10-12 DC. Čiže bez hormónov KET , podľa mna to je veľmi zlý postup keď nemám nikdy ovulaciu ale snáď doktor vie čo robí. Napíšte mi aj vaše skúsenosti s KET nativ 🙂
Mám zamrazené embryo expan.blastocysta čo to znamená ?

marinecka95
22. okt 2023

Ahoj, je to bežný postup, lekár uvidí či sa ovulacia chystá, aká je vysoká sliznica - od toho závisí ďalší postup.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivi222
22. okt 2023

Ahoj,tiez sa chystam na KET,v prirodzenom cykle. Ale od OPU,co bolo v marci,som v CAR nebola. Zajtra idem na ultrazvuk,tak som zvedavá co a ako. Kedze mavam cyklus az 31dnovy,pocitam,ze zajtra je este skoro vidno nieco k ovulke

keyte
23. okt 2023

Ahoj tiez mam PCOS prvy vklad bol KET (kvoli ohss) bol uspesny. Bohuzial som potratila v 7 tt ale pozitívne je ze sa to aspon podarilo. Tiez som sla v native iba progesteron na podporu uhniezdenia. Drzim palce 🙂

vkorryy
24. okt 2023

Ahoj, ja by som sa vkladu v prirodzenom cykle nebála. Je tam velka sanca ze bude uspesny. Ja som mala 2x vklad pri horm. (nevysiel ani jeden). Vysli az KETY v prirodzenom cykle (1. skoncil sice potratom v 9 tt, ale teraz som uz 29 tt❤️ tak dufam ze to uz uspesne dobojujeme) Drzim palce.

marticka85po
28. okt 2023

Ja som mala KET v prirodzenom cykle bez ovulacie,PCOS, endometrioza,iba s progesteronom.a.vysiel 😍

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre