Ahojte mamicky aj nemamicky..aj tie ktore sa pokusaju..Chcem sa iba opytat,ze ci je nejaka moznost,ze by mohla aj silnejsia zena ist na umele oplodnenie???Ak ano tak kam je najlepsie??Ja som z RA..
Jasne ze moze podla mna...to je sice siroky pojem silnejsia zena ale napr.moja kamoska ma sto kil a otehotnela prirodzene uplne v pohode a to ma aj problemy so stitnou zlazou takze vobec vaha neprekaza
@vanesanova Tak to mam aj ja.Otazka je len ci to nie je pre tych doktorov nejaky problem alebo ci najskor neodporucia schudnut.Moja gynekologicka mi povedala,ze otehotniet mozu aj silne zeny a su aj silnejsie co otehotneli..
@limetka69 to si myslim aj ja...najdu sa samozrejme nejaki chytrolini co budu od teba vyzadovat aby si najprv schudla ale podla mna v centrach na umele oplodnenie to vobec nebudu riesit lebo im ide v prvom rade o zisk mozno po neuspesnom ti to navrhnu ale inak nemaju dovod
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zlatko33
Moze