Ahojte 😢 Mam za sebou uspesnu inseminaciu. Bola to moja prva a mali sme to stastie , ze vysla. Predtym sa nam dva roky prirodzene ani raz nezadarilo. Nasa radost vsak netrvala dlho. Akurat som sa vratila zo sona so zaverom : missed abort 😢 . Chcem sa opytat ak ste si to niektora zazili. Kedy sa vam podarilo opat otehotniet?
Zeny, ktore vedia otehotniet prirozdzene to asi az tak neriesia, mozno sa im podari hned o mesiac/dva.
Avsak ja mam teraz uplne zufaly pocit premrhanej šance 😢 . Po dvoch rokoch cakania sa na nas konecne usmialo stastie a teraz sa bojim ako dlho bude trvat kym sa to podari znova. IUI ma malu uspesnot, neviem ci sa zadari este raz.
Mate skusenost niektora? Ci to opat bude trvat mesiace/roky - alebo je sanca , ze onedho mozem otehotniet zas?
Dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, veľmi mi je ľúto tvojej straty. S MA po IUI skúsenosť (vďakabohu) nemám, ale po MA, ktoré som niesla veľmi ťažko, ma držalo nad vodou len to, že telo jw hormonálne dobre nabudené, maternica sa zregeneruje a otehotniet by sa malo dať ľahšie. Možno to povzbudí aj teba. Posielam ti veľa sily 🍀