Koceny..ktorú z vás čaká ivf v novembri?? Sem saaa!!! 😉 Vymenme si pozitívnu energiu😉
Ahojte dievcata mna len v piatok caka prve stretnutie v centre... Ako dlho to trvalo od prvehp stretnutia po termin ivf ak sa mozem spytat? DrIm vam palce <3
No ja papam proveru..zajtra posledné dve tablety...plus picham decapeptyl..tiež počítam,ze v piatok dostanem ale ešte musím ísť v pondelok na krvicku a potom picham gonal...my sme evidovaní od júna tohto roku...museli sme čakať dva mesiace kvôli manželovi lebo musel ísť na spermiogram...no a v novembri okolo 15teho má čaká odber a potom deň D.. teda embryotransfer..už sa neviem dočkať 🙂
@oslo1 nooo asi ta prekvapím...ale je to moje prvé ivf 🙂 takže som len teoretik 😃 no sama čakám ako budem znasat odber...bojím sa bolesti....inak ničoho...aj injekcie picham sama...nechcem S tým nikoho otravovať 😃 no som pozitívne naladená a verím,ze to vyjde na prvý šup...nepripúšťam si opak 😉 a ty sa tiež neboj bublinka sa zahniezdi a v lete sme maminky 😉
Pripajam sa ku vam😀Dnes 6 DC,4. Den si uz picham menopur,zajtra idem na krv a sono.Dufam ze to vsetky dame do uspesneho konca.Ja uz mam doma 3,5 rocnu dcerku z prveho IVF,potom 3 neuspesne KET.....a teraz bojujeme na druhom IVF.Kam chodite???
Ja do heliosu v martine 🙂 držím paluchy 😉
jeeeeej to sa možno stretneme 🙂 tiež do martina, ale teraz ma poslali na kontrolu do toho noveho centra do BB,že to mame bližšie. Tam chodí aj Krajkovič aj ten nový doktor čo ho maju...tuším Bornay.
@martina333 noooo môže byť 🙂 ja chodievam k Mudr. Bornayovi 🙂 zlatý človek...vlastne všetci sú tam v heliose úplne zlatí....nemám nič čo by som vytkla 🙂 v akom si štádiu? 🙂
@bbarca1 akurat som aj ja dnes pri nom bola,mal sluzbu v BB,hej mily je😀ja si picham uz menopur,dnes mam piaty den,len mi akurat dnes zvysili davku na 2,5 ampulky.Ty si v akom stadiu??To je tvoje prve IVF?mali ste predtym aj nejake ine pokusy?a v kom je problem u vas?
@martina333 Toto je naše prvé ivf...momentálne picham decapeptyl a čakám na mrchu...potom začínam pichať gonal...u nás su problemikom manzelove spermie...a u vás?
Tieto zmeny nálad má zabijuuuuuu 😃😃😃
Ahojte 🙂 ja zacinam tiez teraz v novembri od 16-teho. Mam kratky protokol s gonalom a cetritide, je to prve Ivf. drzim palce 😵
Aj my tebe držíme paluchy :-*
Dikes 🙂
@bbarca1 ahoj aj u nas, problem u manžela
@zuzankaa88 aj ja sa pripajam a držím palce. a kam chodíš?
Ahoj, chodim do SPLNU v KE🙂
dievcence, tak ako idu injekcie? Nejak tu zostalo ticho 🙂
Celkom dobre len sa mi stále nerozbehla mrcha
Ahojte.. ja čakám na rozhodnutie z poisťovne na 2IVF. Chodím do košíc do Splnu. Všetkým Vám držím silno palce 😉
@lenus7 ahoj aj ja chodim do splnu 🙂 moje prve IVF od 16.11 picham inj
@zuzankaa88 Ahoj ja momentálne preliečujem prolaktin mám raz toľko zvýšený ako ma byť a čakáme na rozhodnutie z poisťovne.. možno na seba aj natrafime 😉
Dufam ze ti rychlo schvalia a mozes ist nato 🙂
@lenus7
@zuzankaa88 Ďakujem.. aj ja dúfam..a Tebe tiež nech všetko súper zvládneš. 😉
@zuzankaa88 a pýtala si sa že či niekomu vyšlo v novom splne IVF tak keď som tam bola 20.10 tak akurát tam bola jedna čo jej doktor potvrdil,že je tehotná. Tak aj sestričky sa tešili. 😉
@lenus7 super, dik za info , potesila si ma 🙂 stihate este do vianoc stimulku??
@zuzankaa88 áno verím,že stihneme..mršku mám dostať okolo 21.11 ale stále mi mešká a ak všetko bude ok tak by sme to mali stihnúť. Ty začínaš 16.11 to máš za chvíľočku. A chodíš do práce?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bbarca1 hlasim sa 🙂. Dnes som si dala poslednu tabletku antikoncepcie, do piatku by som mala dostat a tak potom zaciname 🙂.
Prajem vsetko dobre 🙂