Ahojte žienky.Chcela by som sa opytat,ze ktore centrum asistovanej reprodukcie je najlepsie??My sme z Revucej co je dost daleko a nasi znamy nam odporucali Helios.Samozrejme by som si priala kvalitu ale zase aby ma to nevycocalo cele z penazi..Poradte mi dobre centrum
Iscare v BA velmi neodporucam, ale vraj v Martine je lepsi. Nam sa podarilo v Brne
Ja tiez vrelo odporucam helios v martine a dokonca nedavno otvorili pobocku v BB 🙂
Ďakujem vám veľmi pekne za odpovede a pomoc.S manželom sme sa rozhodli na odporučanie našich známych,že pojdeme do Heliosu a vybavila som si prvý pohovor v BB takže to mame bližšie keďže sme z Revúcej.Držkajte mi palce,aby nám to vyšlo.
@bbarca1 Ty si to podstupila?Co nas vsetko caka?My uz sme z manzelom ,ktory je mladsi odo mna po spermiograme ja mam vysetrenia a jediny problem,ktory mame je to,ze ja som silnejsia a jeho spermie neboli take kvalitne,ale za par mesiacov co chodime na spermiogram sa to zlepsilo ohodne.Mam velmi stresujucu pracu som opatrovatelka v Rakusku a nie vzdy tie plodne dni vychadzaju doma.Tak asi aj v tom bude hacik.Inak vajecniky a menzes mam v poriadku len hormony mi kolisu progesteron je nizko.Beriem Duphaston od 11-25 dna..
@zlatko33 no my to akurát prežívame...momentálne sme v štádiu cakania na schválenie oplodnenia od poisťovne...manžel má málo spermií takže u nás neexistuje iná možnosť ako sa dopracovať k bábätku ...v heliose si popozerajú výsledky vašich vyšetrení, ktoré ste s partnerom absolvovali a dohodnú si S vami ďalší postup...mne robili aj testy na protilátky...Takže určite si musíš počkať na prvé sedenie...všetko tam vysvetlia ;)
ASISTOVANA REPRODUKCIA, KONTAKTY, INFORMACIE
===============================
Štátna Nemocnica
Antolská, Bratislava
T: +4212-6867-2701
FERTICENT
Ulica Sv. Vincenta 4
82103 Bratislava
Tel: +421 2 482 116 10
Mob: +421 911 246 863
E: reception@ferticent.com
GYN-FIV a.s.
Rázusová 16
949 01 Nitra
E: gyn-fiv@gyn-fiv.sk
T: +421 – 908 406 877
ambulancia: +421 – 907 999 618 –
objednávky: objednavky.nitra@gyn-fiv.sk
Bratislava: +4212-5010-2900
Iscare, a.s. VAROVANIE: vieme aspoň o 2 ženách ktorým
táto firma spôsobila vážne a trvalé problémy!
Recepcia: +421 907 533 993
+421 (2) 5920 7800
+421 917 530 510
e-mail: iscare@iscare.sk
Reprofit International s.r.o.
Hlinky 122, 603 00 Brno
Česká republika
T: +420 543 516 001
E: info@reprofit.cz
ReproGenesis
Hlinky 144
60300 Brno-Pisárky
Czech republic (Sjezd 190 z dálnice D1)
T: +420 530 338 338
E: info@reprogenesis.cz
http://www.reprogenesis.sk/
http://cegys.sk/reprodukcna_medicina.php
CeGyS, s.r.o.
Legionárska 31
911 01 Trenčín
M: 0948 009 005
T: 032 / 640 13 99
E: cegys@cegys.sk
http://gyncare.sk/
GYNCARE
MUDr. Miroslav Herman, PhD
Magnezitárska 2/C ,
04001 Košice
T: +421 800 300 000
E: info@gyncare.sk
http://spln.eu/
Sanatórium pre liečbu neplodnosti
SPLN s.r.o.
Masarykova 17
040 01 Košice
E: info@spln.eu
T+F: 055 / 625 31 51
M: 0917 848 071
www.sanatoriumhelios.sk
Sanatórium Helios SK, s.r.o.
D. Michaelliho 2
036 01 Martin
T: +421 434 271 201
E: info@sanatoriumhelios.sk
Ma niekto nejake kontaktne informacie na HELIOS v BB? Pozerala som na internete a v BB neviem nic najst. Dakujem.
@vedecky Takze to reprodukcne centrum v BB sa vola CRM BB a ked si to zadas do google tak ti to tam vyhodi aj kontakty aj vsetko.Je to vlastne materska spolocnost Helliosu a pracuju na rovnakej urovni.Su tam mili doktori a aj sestricky a som velmi spokojna..Za mnou je uspesna inseminacia teda IUI uplne prva a podarilo sa .Krpcek sa pomalicky zahniezduje a test bol uz pozitivny.. 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj my navštevujeme Helios a sme spokojní .. aj suseda bola v heliose a majú krásne dvojičky 🙂 ešte som počula o ISCARE a oni sú v martine a v bratislave a tiež vraj majú dobré referencie..