S partnerom sa pripravujeme na IVF druhý pokus radi by sme vyskúšali osvedčené babské radi 🙂 , ktoré vám pomohli k lepšiemu výsledku 🙂
@martina2001 áááno užívame selén , zinok , E 200 , kyselinu listovú a veľa cibule 🙂 🙂 😉
@kalista32 homeo sme neskúšali, ale ten zbytok nám poradili v centra pre manžela a zrejme pomohlo a tie nohavice a spodné prádlo je tiež pravda, o tej elektronike som tiež počula
@martina2001 keď tie homeo sú aj zradné 😖 😖 😖 a mojej polovičke zakážem nosiť mobil vo vrecku 😠 😠 😠
@kalista32 pozri sem, kamoska to tam spisala 🙂
jej muzovipovedali, ze nema ziadne spermie, ze oplodnenie je mozne jedine s darcovskymi.
tak si nieco pozistovala, spisala, nadopovala ho a v priebehu dvoch rokoch dva krat otehotnela prirodzene 😵
kiss, kiss , kiss všetkým žienkam 🙂 🙂 😉
Ahoj nám o 150 % zvýšil počet a pohyblivost za 3 mesiace používania PROFERTIL a MACA. Lekár bol v uzase. Pred touto liecbou mal 8 miliónov a za 3 mesiace 18 s označením A - super pohyblivé a kvalitne. Vyskúšal to. Ja som hrozne nahnevana na lekárov, lebo nám toto nikto z nich neodporucil a hneď nás tlačili do IVF :(
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kalista32 selén a zinok u muža