Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
Ahojte. My by sme mali mat 2.IVF v decembri, ale tak ako mne mrcha chodi, tak to moze kludne vyjst aj na januar...tak pridavam sa k vam
ahojte pripajam sa k vám možno to stihnem ešte v decembri ale asi až v januari
@domuska11 idete prvy krat a boli ste uz na genetike?...isli ste od seba alebo vas odporucil lekar??...nas odporucil ale az po prvom neuspesnom IVF....mne genetika dopadla celkom dobre ale teraz obehavam hematologiu:(...ach....same behacky a chcela by som asi este stihnut laparku ... nech som si ista ze je vsetko ok....vies co my sme mali ziadost presne o takejto dobe minuly rok ale my mame este vela mraziacikov takze stimulovat nastastie nebudeme....🙂....
@wejbynka chodievam do Kosic Gyncare. Tak my sme 1.IVF mali teraz v oktobri, ale nedosli sme ani k ET, pretoze som na liecbu zareagovala moc. Vysoka davka na mna bola, vytvorilo sa mi 20 folikov a pri odbere zistil, ze su vsetky prazdne. ☹ Nebolo co oplodnit. Ostali mi 2 krabicky Gonalu, a vraj teraz mi budu uplne stacit, takze davka bude nizka.
@wejbynka museli sme ist na genetiku, lebo nam dopadol zle spermiogram..no ja dufam, ze dopadne dobre, na vysledky sa caka cca 6 tyzdnov a su to poriadne nervy.....tak super , ze mate nieco v mrazaciku, uz aspon nebudes prezivat taak velky strach, aj ked vzdy je tu ta obava a strach..hlavu hore, to vsetko zvladneme 🙂))
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@wejbynka Ahoj 🙂 konecne tema kde sa mozem zapojit aj ja 🙂) ale nas to skor caka na prelome januara a februara..