Meniskus a mimotelové oplodnenie

seliselka
22. jún 2014

Zistili mi meniskus, poskodenie chrupavky, no prave teraz v juli som objednana na IVF, co teraz?
Myslite, ze mozem pockat s tym meniskusom, alebo odlozit tehotenstvo?
Na jednom IVF som uz bola a neuspesne, za babekom cakame dlho, nemame deti zatial a mam uz 35, no koleno tiez boli, nie kazdy den ale boli.
Ma niekto skusenosti, ze ste mali meniskus pocas tehotenstva? Neviem co skor, kedze obidva veci su velmi dolezite....hmm

eikenella
22. jún 2014

@seliselka samotny meniskus nie je problem, ale ide o to, ako ta limituje, ako sa budes vediet k drobcovi zohybat, nakupy, kocik, bezny zivot. a ked budete mat male, a bude treba ist na operaciu, tak ci sa ti bude mat o neho kto starat, kym sa budes rekonvalescentovat

seliselka
autor
22. jún 2014

postarat by sa mal kto, to by nebol problem.....ja som myslela, ci by tehotenstvo nemalo vplyv na meniskus ci by to nebolo horsie...neviem....velmi chcem ist na IVF, no bojim sa aby som si nenarobila problemy koli kolenu...ale snad sa da pockat s kolenom co ja viem...hmm

eikenella
22. jún 2014

@seliselka vies, ak by si pribrala 20 kg, tak koleno urcite budes citis... v tvojom pripade sa asi budes setrit, , tak by mohol byt klud. sportovat nebudes, ja osobne by som uprednostila tehu. a na povzbudenie, kolko starych ludi ( a to myslim aj tych 60-70 r.) caka, kym sa dostanu na oper. zoznam k nahrade kolenneho klbu a funguju 🙂 tak hlavu hore a tfu tfuj, nech IVF v juli sa vydari 🙂

seliselka
autor
22. jún 2014

@eikenella
aj ja to tak citim...ze prv pojdem na to IVF a uvidime.....dakujem pekne za nazor a podporu 🙂

bronia13
23. jún 2014

ja bud tebou idem do tehotentstava, mam kamosku co ma problem s kolenom,ma jedneho syna a teraz cakala kym sa jej noha zahoji, a teraz ma problem ma 38 rokov a uz 2 krat potratila tento rok tak teraz banuje ze tak dlho cakala... tak ja by som sal do toho bud tebou

seliselka
autor
23. jún 2014

@bronia13
dakujem bronia13...som rada ze to tak nevidim sama 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre