Máte skúsenosti s vložením 2 embryí?

wewka1211
31. júl 2019

Ahojte chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s vložením 2 emrbyí. U nas v centre to neodporúčajú, ale čo som čítala tu diskusie na podobnú tému spred pár rokov, tak to bolo úspešné. Máme za sebou 1. neúspešné KET s 1 embryom, preto uvažujem že na druhú si dám vložiť dve.

nikusiak9
31. júl 2019

Kamoske vlozili dve a narodili sa dve

wewka1211
autor
31. júl 2019

@nikusiak9 a podarilo sa jej to na 1.x?

nikusiak9
31. júl 2019

@wewka1211 ano.

petra844
31. júl 2019

Ahoj ja som si dala vlozit dve KET a som v 10tt s jednym druhe sa prestalo vyvyjat ostal tam len ten gestacny vak ci ako sa to vola prazdny bez srdiecka bez dutinky
Ze to druhe sa vstrebe same..a to prve krasne rastie
Mna sa v centre pytali kolko chcem vlozit embrii jaze dve a oni ze je velka sanca ze sa v mojom veku 29r uchytia obidve jaze nevadi a prezilo len jedno

fialka1318
31. júl 2019

Mne lekar povedal ze mladsim radsej nevkladaju dve lebo sa mozu uchytit obe a ze uz sa stalo ze sa vlozili dve a boli z toho 3-4 embrya 🙂 ale ked ti to neodporuca tak asi ma nato nejaky dovod lekar skus sa opytat preco ti ich nechce vlozit ked ty chces 🙂 ved to je na kazdej zene kolko embryi chce ci 1-2 🙂 ja som si dala vlozit jedno a teraz som v 8tt+4dni vraj to zavisi hlavne od kvality embrya ci sa uchyti alebo nie ze to nema suvis s tym ci vkladas dve alebo jedno 🙂 mozes vlozit aj dve a ak nebudu dobrej kvality neuchyti sa ani jedno 🙂 mna skor teraz pri druhom ivf zaujimala kvalita 😉 drzim prsteky nech sa ti podari vklad ci uz s jednym alebo dvoma 😉

alica311
31. júl 2019

@fialka1318 suhlasim, presne o to ide, o kvalitu embrya, nie o pocet, uspesnost IVF rastie na zaklade kvality embrya a nie ich poctom v maternici, samozrejme cim viac vkladov, tym vyssia sanca na uspech

wewka1211
autor
31. júl 2019

@petra844 aj ja mám presne toľko isto rokov, a zdravotný problém mi nenašli žiadny, ale prvý krát to bohužiaľ aj tak nevyšlo....preto sa pýtam či má vloženie 2 vyššie šance....je to super a teším sa s tebou že sa uchytilo aspoň jedno 🙂

mogaa
31. júl 2019

@wewka1211 mala som kolegyňu tiež jej vložili dve, jedno samovoľne odišlo a z druhého je krásny velký valibuk🙂 už bude mať 5rokov🙂

eliska13
31. júl 2019

@wewka1211 ja by som si dala vložiť dve zvýšis šancu na úspech a nemusíš sa o pár rokov trápiť či otehotnies a kedy mať druhé dieťa,držím palce🙂

stela01
1. aug 2019

2 x KET 2 x vložené 2 ks - 2 x sa uchytilo 1 ks

parvinka0001
1. aug 2019

Prvé ivf bol len jeden ket vložené 2moruly nevyšlo, druhé ivf bol len ket vložené expad.blastocysta a blastocysta a vyšlo to mam chlapčekov. Et som nikdy nemala

wewka1211
autor
1. aug 2019

@eliska13 ďakujem veľmi pekne 🙂

petra844
3. aug 2019

@wewka1211 dakujem😊
No ja som mala amh nizsie priatel zly spermiogram po hyfosy nepriechodny vajecnik tak nam hned umele

ronaldoboss
10. sep 2019

@fialka1318 ahoj chcem sa spytat čakam ivf a chcem sa spytat ak sa rozhodnem si dat vkladat 2 embria to su dalßie peniaze plati sa za tk viacej ? V daka za odpoved.

ronaldoboss
10. sep 2019

@parvinka0001 ahojte prosim čo je Et ?

parvinka0001
10. sep 2019

@ronaldoboss embryo transfer to máš hneď po odbere vklad a ket je rozmrazene. Ja som vždy mala vklad až mesiac po odbere vajíčok keďže som mala hyperstimulak

ronaldoboss
10. sep 2019

@parvinka0001 a hyperstimulak je čo? A vam sa podarilo na 1 pokus?

parvinka0001
10. sep 2019

@ronaldoboss to máš po odbere je ti zle si nafúknuté, brucho môže byť naplnené tekutinou. Umná prvý ohss bol hrozný druhý sa dal. My sme boli na druhé ivf a vklad prvý hneď vyšiel. Aj v prvom ivf sme mali len jeden vklad

ronaldoboss
19. sep 2019

@parvinka0001 zajtra mám vklad mala som 4vajka stoho sa oplodnili 2kusi .mám nižší amh 1,38.mislite že bi sa mohli ujať?prosím ma niekto skúsenosť ?

ronaldoboss
19. sep 2019

@fialka1318 ahoj chcem sa spýtať keď po odbere vajíčka oplodnia na druhú deň embriolog oznámi že koľko embria sa podarilo oplodniť že?ale keď sa podarilo oplodniť embrijko tak to znamená že je kvalitní a že v maternici sa môže ujať tiež nie ?alebo áno?zajtra mám vklad mala som 4vajka sto 2sa oplodnili embriolog nám oznámil že sú kvalitné a ne potrebujem ani predĺženú kultiváciu.prosim ťa vieš mi poradiť otom viac?

193169
22. dec 2019

Ahojte. U mňa prebehol prvý cyklus ivf v máji. Výsledkom bolo 12 embrii. ET som nemala kvôli Ohss. Prvé KET som mala v auguste, vkladali 2 embrya - neúspešne. Druhý KET som mala v októbri, tiež mi vkladali 2 embrya - zasa neúspešne. Tretie KET som mala v decembri, vkladali 1 embryo - ešte neviem výsledok. Dnes som 9.den po KET.

ronaldoboss
23. dec 2019

@193169 ahoj.mne sa to podarilo hned na 1 šup.2 embrijka vložili a 1 sa ujal.som 17 tyždni

joannita
23. dec 2019

@wewka1211 no bezne vkladaju 2. Mne v podstate vzdy vlozili 2. Ja som nevhcela totiz absolvovat 10 vkladov (ked sme mali 10 embryi) a hltat tie hormony a kortikoidy vzdy odznova 10x.
Ale mozes si vybrat....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre