Ahojte, chcem sa spýtať, či ma niekto takúto skúsenosť..
boli sme s mužom na reproimuno v Nitre, doktorka mi predpísala prednison 20mg a jednu infúziu Omegavenu.. išla som na KET.. nič
Teraz o pár dni začínam soft protokol.. v utorok sme boli na kontrolné odbery.. vyšlo mi, že prednison už brať nemusím, ale omegaven každé 2 tyzdne spolu 3 dávky, po tretej dávke kontrolný odber a az potom môžem riešiť vklad.. čiže až KET
Je to OK? Veď x z vás tu rieši vklad a počas toho bere omegaven..
s prepáčením som nasraná, pretože som nedostala žiadne vysvetlenie, prečo nemôžem mať čerstvý vklad ale možno až po 2 mesiacoch
@taktotedanie ona jasne píše ze je nasrala lebo jej lekár nič nevysvetlil. A ani sa jej necudujem ...
@gejb mne to pride jasne ak navysili infuzie, ze asi nie je dobre nieco
Tak sa opytam predsa nie? Urcite by odpoved dostala
@taktotedanie pochopila si to úplne inak, ako som to myslela..
nedostala som žiadne vysvetlenie, ja ich podstupim aj 1000 infuzii, ak mi to ma pomôcť, ja som chcela vedieť, z aleho dôvodu to mám ja takto a x žien úplne inak, pritom diagnóza je rovnaká
@lisabon02 mozem pred vas postavit 10 zien s rovnakou diagnozou a vysledky maju predsa ine a zabera im tiez nieco ine, logicky
Kazda je ina hoci diagnozu mozu mat rovnaku mozu mat dalsie pridruzene ochorenia, diagnozy
Sustredte sa na seba nie na ine zeny lebo to mali inak ako vy a lebo to napisali na MK
Nabuduce sa treba opytat priamo a nie ticho sediet pred lekarom ako solny stlp a tvarit sa ze vsetkemu rozumiete a potom sa stazovat na mk
@taktotedanie tiez si chodila na reproimuno k MUDr. Dzurillovej?
A inak najlepsia reproimunologia je presov
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak asi vyslefky neboli dobre chce zvysit sance na otehotnenir
Nasrana by si mohla byt vtedy keby si dostala zase len jednu a isla na vklad a nevysiel by, dalsie embryo zbytocne, nemyslis?
Clovek lekar ti chce pomoct a ty nasrata, ze nejdes na cerstvy vklad, trosku nas tym porozmyslaj