Masívne krvácanie po KET

senticka
11. mar 2023

Dobry vecer. Pisem sem s malou dusickou ze toto niekto uz zazil. 15.2 som mala KET, uchytilo sa, vsetko ok. Vcera som bola na sone, bolo pekne vidno gestacny vak, 6tt. Avsak od dnes rana sialene krvacam, to je nieco nenormalne. Lezim v nemocnici od obeda, davaju mi lieky, zatial sa to krvacanie vobec nezlepsuje. Doktor povedal ze mam krvnu zrazeninu, cele vnutro zakrvacane, ale plod (gestacny vak) stale vidi, drzi sa to. Ja uz mam normalne strach ze vykrvacam.... moze toto vobec dopadnut dobre pre mna aj pre pripadne dieťa?

loliki
11. mar 2023

@senticka Môže to dopadnúť dobre. Aj keď je to ťažké, nestresuj. Modli sa. Poručeno Pánu Bohu. 😉

smajliica
11. mar 2023

Ja som male veľké krvácanie v 9tt. Nevedela som si predstaviť čo iné by mohlo spôsobiť také krvácanie ako potrat. Zistili mi krvnú zrazeninu, brala som lieky na zahustením krvi a asi 10 - 12 týždňov som bola v kľudovom režime kým sa to nevstrebalo.
Malá má rok aj čosi. Takže môže to dobre dopadnúť. Držím palce.

bejbs123
11. mar 2023

Ja som takto zial potratila,krvacanie zastavili,gestacny vak bol stale vidiet a o 2 dni na kontrole konstatovane,ze sa plod prestal vyvyjat.drzim Vam palce nech to u Vas ma stastny koniec

simonkazga
11. mar 2023

V 13tt masivne krvácanie, až mi po stehnách stekala. Mala som hematóm a štrbinovité odlúčenie placenty. Dcéra má 10 rokov. Držím vám palce!

babyjune
11. mar 2023

Ja som mala od začiatku tehotenstva krvacanie, potom prislo masivne krvacanie v 11tt. Isla som spat s tym, ze som o babatko prisla. Ale nejakym zazrakom sa drobec udrzal, akurat spinka v postielke. Takze nadej je vzdy, drzim vam palce!

senticka
autor
12. mar 2023

Ďakujem všetkým za podporu, ale nedopadlo to dobre. Včera okolo obeda hcg 7900, dnes rano uz len 5200. Pichli mi vyvolávačku aby sa telo samé vyčistilo a čakáme..

bejbs123
12. mar 2023

@senticka velmi ma to mrzi,viem,co prezivas,ja som si tym presla v decembri a bola to hrozna rana,chce to cas a nacerpat nove sily do noveho boja

terinka24
14. mar 2023

To iste som zažila aj ja v januári (6tt+1), z ničoho nic som vecer zacala krvácať a utekala na pohotovosť, rovno si ma tam nechali s s tym ze to bol obrovsky hematom (nikto nevie preco ss to tvorí, vraj je to najbežnejšia vec), hematologiu som mala v poriadku a ked som tam prišla na uktrazvuku videli plod aj akciu srdiečka a davali mi injekcie na zastavenie krvacania a udržanie tehotenstva a ja som si davala dvojitú davku progesteronu ale nakoniec po tyzdni ležania v nemocnici aj taj došlo k potratu avsak pravdepodobne nebolo to spôsobené hematomom ale vyvojova chyba plodu, takze teraz chodim pi vyšetreniach, genetika repro imunológia a cakame na to kedy mozem ist na druhy vklad.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre