Mám za sebou odber vajíčok a mám bolesti

14. okt 2023

Včera som mala odber oocytov, no už pred vcerom som mala veľmi veľké kŕče v bruchu ráno som už nevedela ani chodiť ledva som došla na kliniku na OPU , odobrali mi 15 vajíčok , a samozrejme mám ohss stále mám kŕče ledva sa viem vycikat hrozne to boli plačem od bolesti , chcem sa spýtať či podľa vás 15 vajíčok je fajn a či sa môže stat že sa neoplodni ani jedno?🥺 hrozne sa bojím , musím čakať do pondelka, manžel zlý spermiogram budeme mat KET a ICSI , snáď to vyjde paneboze modlim sa 🙏🏻 všetkým ženám prajem aby sa vam splnil váš sen o bábätku je hrozne čím si musíme prejsť a to sklamanie potom neprajem nikomu!

pribinak
14. okt 2023

Poradiť ti nič neviem, ale držím palce nech sa Vám to podari a dočkáte sa dieťaťa
🍀🍀🍀

mikitilik29
14. okt 2023

My sme mali odobraté 12 vajíčok z toho boli dobré len 4. Priateľ tiež zlý spemiogram, podľa Dr je takmer neolidny. Z tých 4 vajíčok sa nám podarilo iba raz a to na druhý pokus. Dcéra má 3,5 roka už. No a druha dcéra ani neviem ako sa podarila prirodzené. Držím palce nech to vyjde

mikitilik29
14. okt 2023

A doplním ze po odbere to bolo hrozne. Bolesti strašne dva dni

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veselo_neveselo
14. okt 2023

Ja som bola na odbere v piatok, podarilo sa odobrat len 4 vajicka, a neoplodnilo sa ziadne ☹
Ty mas tych sanci omnoho viac, mysli na to.
Nedoporucili ti nic na bolest? Ja som si davala 1g Paracetamolu, 4x za den, a pomahalo.
Drzim palce nech mate v pondelok vela embrijok 🙂

katica312
15. okt 2023

U nás pri prvej stimulácii pri Softe 7 vajíčok 4 sa oplodnili tiež ICSI ja OHSS po tom som chodila na injekcie... neujalo sa ani jedno - dodatočne zistený u mňa problém ktorý museli preliečiť. 2 stimulácia žiadne vají čko. Pri 3 stimulácii sme mali 2 vajíčka len jedno schopné oplodnenia dali sme ICSI aktivátor oocytov aj embrio glue...zmierila som sa s tým že toto určite nevyjde minimálna šanca. Oplodnilo sa po 3 dňoch vložili, a teraz som v 34 týždni ❤ Zázraky sa dejú. Držím silno palce.

keyte
16. okt 2023

Mala som 21 vajicok z ktorych po PK mame 4 emrijka. 15 odobratych vajicok je super cislo.
Co sa tyka ohss pi velmi vela vody a jedz vela bielkovin+ pomahaju aj nutricne drinky. Avsak ak by sa ti zhorsilo dychanie urcite chod na pohotovost ohss nieje ziadna sranda. Drzim palce

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre