Mám za sebou neúspešný KET. Kedy môžem ísť na ďalší?

tusticka26
17. nov 2021

Ahojte, mam negativny tehu test, takze KET sa nepodaril. Kedy mam ist na dalsi, je lepsie ist hned na dalsi mesiac alebo dat pauzu, kedze som vlastne uz estrofen aj utrogestan nejaky cas brala, ze ci by to mohlo mat vplyv, ze lepsie by mozno bolo ist hned na dalsi mesiac. Ake mate skusenosti? Dakujem

pinaofina
17. nov 2021

Myslim, ze je ok ist hned dalsi mesiac. Idem tak aj ja a aj dalsia kamoska z MK

zuzzi18
17. nov 2021

@tusticka26 ahoj, mal by sa lekár aspoň pokúsiť spraviť dodatočne vyšetrenia ktoré by odhalili príčinu neúspešného vkladu. Neviem na kolky vklad ideš ale moja Dr. ani po jednom vklade nechcela ísť hneď do ďalšieho vkladu a vždy mi dala robiť nové a nové vyšetrenia a vždy sme aj došli na niečo, čo bolo treba ešte preliecovat. Chodiť zaradom na vklady bez dodatočných vyšetrení nie je asi úplne to najvhodnejšie riešenie..

tusticka26
autor
17. nov 2021

@zuzzi18 ja ma uz 2 deticky po KET tie sa podarili vzdy na 1x, vzdy mi vkladali 2 emryjka, jedno z nich sa vzdy ujalo, teraz mi dali prvy krat len 1 kedze mam 2 sekcie za sebou, je to sice od poslednje uz skoro 5 rokov, ale predsa, aj som viac menej pocitala, ze budem tehu, kedze minule mi to teda vyslo hned prvy krat zakazdym..ale to som mala teda vzdy vlozene 2 embrijka..takze dodtaocne vysetrenia asi nepotrebujem, ja len, ze ci je to vhodne ist tak, ze ked uz som aj brala tie lieky a dalej budem pokracovat ci by mi to mohlo zvysit sance...

tusticka26
autor
17. nov 2021

@pinaofina ahoj, prosim ta ty si bola teraz 1x a ides druhy kratci? ci uz viac krat? ja ma teraz 11 den po vklade a test mam negativny, predtym som vzdy uz na 7 den mala viditelnu ciarku. Neviem ci brat az do odberu krvi estrofen a utrogestan ci vysadit , ty si brala az do testu z krvi? dakujem

pinaofina
17. nov 2021

@tusticka26 ja som presne 11dpt dnes. Nic nevysadzujem, kazali mi brat do vysetrenia, ktore mam v piatok, takze tie 2 dni to este brat budem. Bolo/je to moje prve KET

anika02
18. nov 2021

@tusticka26 ahoj, ja som bola v septembri a idem asi v decembri...ale môže sa ísť hneď ďalší cyklus.

tusticka26
autor
18. nov 2021

dievcata prosim vas ake vitaminy si davate? ja mam femibion 1 a teraz kvoli korene beriem D a C s postupnym uvolnovanim, ale premyselam, ci mi to C nemoze skor teraz ublizit? Vy si davate nejake vitaminy? dakujem

anika02
18. nov 2021

@tusticka26 ja som sa na toto pýtala lekára a povedal ze môžem aj C aj D. Dokonca povedal ze C-čkom sa nepredavkujes lebo nepotrebné sa vylúči z tela. Takže sa neboj a kľudne môžeš užívať 😉

ailiba
18. nov 2021

@tusticka26 ak si brala hormóny, ja by som mesiac počkala, aby sa telo dalo do normálu. Aj mne tak poradil gynekológ a potom to aj vyšlo.

zuzzi18
18. nov 2021

@tusticka26 femibion obsahuje aj D aj C, uz by som ho osobitne nebrala

tusticka26
autor
18. nov 2021

@ailiba beriem estrofen a utrogestan, to myslim asi berie kazdy pred vkladom

tusticka26
autor
18. nov 2021

@ailiba ja som prave myslela, ze ked tie hormony uz beriem, ze mozno ked to bdue mesiac po mesiaci cize dlshie by to mohlo zvysit uspesnost 🙂 ale tak asi to bola len moja teoria, spytam sa najblizsie ked pojdem na ten krvy nest lekara, dakujem

ailiba
18. nov 2021

@tusticka26 záleží na tom, či ideš s hormonálnu podporou, alebo bez. Tak ty s hormonálnu.

ailiba
18. nov 2021

@tusticka26 pravdaže, spýtaj sa lekára. On vie, ako ti hormóny zaberajú. Mne poradil mesačnú prestávku a asi to pomohlo. Sliznicu pri vklade som mala 13mm a som tehu. Ono je to ale asi aj o šťastí....a aj o tom, ako to ty cítiš. Ci bude sliznica po dvoch mesiacoch lepšia je otázne. Veľmi vysoká by tiež nemala byť. Ale každá sme iná. V každom prípade držím palce.

tusticka26
autor
18. nov 2021

@ailiba super si mala, ja som mala sliznicu 11mm, dakujem za radu, spaytam sa ho

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre