3IVF predomnou, ako ste sa nato pripravovali pri 2neuspesnych?Najde sa tu nejaká,čo si tým bud prechádza,alebo sa nato pripravuje?
@kocica7 nam vysiel ET v 3.ivf cykle (dokopy 4.vklad), takze nadej tam je vzdy 😉🙏
mas vsetky vysetrenia? Reprodukcnu imunologiu, hematologiu, genetiku paru, hormonalny profil, vratane TSH a vit.D? Bez toho by som do stimulacie nesla. Plus zvazit genetiku embryi.
Co je problem? Kolko vkladov si mala?
@kocica7 ja mam este posledny vklad z 2. IVF pred sebou ale pomaly sa psychicky pripravujem na 3. Necakala som, ze sa raz dostanem az sem, bola som presvedcena, ze nam vyjde prve (asi ako vsetci) a este som sa z toho uplne nedostala. Mala si aj nejake vklady? Viete aj kde je problem?
mikasz, maggie86 :Môj 1ivf mala som 2embrya a na 3den sa prestali vyvíjať,2ivf opet 2embrya aj oba sa dobre delili,už na3den s jedným z nich bol vklad,vraj bolo ukážkové a bojovalo a maternice,či moje telo ho neprijalo.Vsetke vysetrenie mam v poriadku,vraj to bude celom,nechapem ale ako môžu aj ženy po 45 otehotnieť.Som z toho veľmi smutné.Ja mám 41r a žiadne dietatko, veľmi po ňom tuzime. Všetci okolo mňa rodia,tešia sa aj ja s nimi,ale v kútiku môjho srdca veľmi trpím.prajem všetkým žienkam, v podobnom veku aby sa stali stastnymi mamičkámy.
@kocica7 ahoj ja mam 36 doma 15 rocneho syna 2 x ivf v Brne 1 x nativny cyklus gynfiv BA zajtra idem na opu po stimulacii vsetky vysledky negativne hematologia, imunologicko reprodukcna, genetika, hysteroskopia, hormonalny profil ok , AMH ok a tehotna stale nie som . Poznam ten pocit velmi dobre ale som vecny optimista ze budem coskoro opat tehu verim tomu musim aj ked je tam strach🙈😉
Skús zmeniť lieky pri stimulácii. A mesiac pred umelým oplodnením používajte kondóm, aby si telo netvorilo protilátky proti embriu. Ja som dokonca pred 4 stimulkou brala aj 2 mesiace antikoncepciu na úpravu hormónov.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nam vyslo prave 3 ivf. Ale az druhy vklad