Mám za sebou 2 neúspešné IVF. Ako sa mám pripraviť na tretie?

kocica7
11. apr 2021

3IVF predomnou, ako ste sa nato pripravovali pri 2neuspesnych?Najde sa tu nejaká,čo si tým bud prechádza,alebo sa nato pripravuje?

oslo1
11. apr 2021

Nam vyslo prave 3 ivf. Ale az druhy vklad

mikasz
12. apr 2021

@kocica7 nam vysiel ET v 3.ivf cykle (dokopy 4.vklad), takze nadej tam je vzdy 😉🙏
mas vsetky vysetrenia? Reprodukcnu imunologiu, hematologiu, genetiku paru, hormonalny profil, vratane TSH a vit.D? Bez toho by som do stimulacie nesla. Plus zvazit genetiku embryi.
Co je problem? Kolko vkladov si mala?

maggie86
12. apr 2021

@kocica7 ja mam este posledny vklad z 2. IVF pred sebou ale pomaly sa psychicky pripravujem na 3. Necakala som, ze sa raz dostanem az sem, bola som presvedcena, ze nam vyjde prve (asi ako vsetci) a este som sa z toho uplne nedostala. Mala si aj nejake vklady? Viete aj kde je problem?

kocica7
autor
12. apr 2021

mikasz, maggie86 :Môj 1ivf mala som 2embrya a na 3den sa prestali vyvíjať,2ivf opet 2embrya aj oba sa dobre delili,už na3den s jedným z nich bol vklad,vraj bolo ukážkové a bojovalo a maternice,či moje telo ho neprijalo.Vsetke vysetrenie mam v poriadku,vraj to bude celom,nechapem ale ako môžu aj ženy po 45 otehotnieť.Som z toho veľmi smutné.Ja mám 41r a žiadne dietatko, veľmi po ňom tuzime. Všetci okolo mňa rodia,tešia sa aj ja s nimi,ale v kútiku môjho srdca veľmi trpím.prajem všetkým žienkam, v podobnom veku aby sa stali stastnymi mamičkámy.

petravep
13. apr 2021

@kocica7 ahoj ja mam 36 doma 15 rocneho syna 2 x ivf v Brne 1 x nativny cyklus gynfiv BA zajtra idem na opu po stimulacii vsetky vysledky negativne hematologia, imunologicko reprodukcna, genetika, hysteroskopia, hormonalny profil ok , AMH ok a tehotna stale nie som . Poznam ten pocit velmi dobre ale som vecny optimista ze budem coskoro opat tehu verim tomu musim aj ked je tam strach🙈😉

sterea
13. apr 2021

Skús zmeniť lieky pri stimulácii. A mesiac pred umelým oplodnením používajte kondóm, aby si telo netvorilo protilátky proti embriu. Ja som dokonca pred 4 stimulkou brala aj 2 mesiace antikoncepciu na úpravu hormónov.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre