Ahojte baby mam situaciu hned z prveho vkladu mam dietatko vyslo to....teraz som bola na ket februar nevyslo to ale so mala vysoke sance hcg len 3 a rozmyslam ci ist hned dalsi mesiac do toho alebo si dat pauzu od vsetkeho....vraj mam vyssiu uspesnost ak pojdem teraz lebo uz som nadopovana cim to ☺️ mate dakto skusenost....len ak pojdem teraz zasa v marci tak uz mi ostane len jedno embryjko...mam par dni na rozmyslenie kym nepride MS
@dasenka2323 co je MA 🙂 netusim tu skratku ale gratulujem
@alex5896 nemáš k čomu 😔 zamlknuty potrat...
@dasenka2323 och to ma mrzi 🙄🙏 kedy ides znova
Nie v pohode už je to za mnou... 🤷🏼♀️ Teraz si dávam pauzu.. Meníme car a hlavne sa dávam trochu dokopy - váha, oddych, dovolenka 🙂 vidím to na jún-júl....
Ale teda moja rada vyskúšaj za sebou vklad... Ja tiež som skúšala rôzne alternatívy 🙂
@dasenka2323 tak uvidim sama neviem mam par dni na premyslenie cakala som ze viac bab napise co ma skusenosti
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alex5896 mala som 6 vkladom... Iba keď som išla po sebe 2x tie "vyšli" jedno biochemicke, druhé MA.... Ale u mňa tiež úspech po toľkých vkladoch... A prikladám úspech ze som išla za sebou... Neviem ci som to pochopitelne napisala 😁Bola som takto:
Júl nevyšiel
August biochemické
September pauza
Október nevyšiel
November MA 8tt