Mám brať fraxiparine počas IVF cyklu?mthfr a leiden

babyttcirl
22. nov 2019

Ahojte dievcata,

Mam otazky. Mala som minuly rok 4 biochemicke tehu. Moja hematologicka mi prikazala aby som v nasledovnom tehu pichala fraxik hned od zaciatku. Ideme na IVF vo februari do Brna a pytala som sa primara a on mi tvrdil ze to nema vplyv na biochemicke tehu. Ze on by pichal len pocas stimulky. A na FET by nepichal. Moja hematologicka hovori pichat pred IVF vkladom 7 dni a potom cele tehu. Tak komu mam verity? Ideme na to pgd testovanie tiez. On hovori ze tak skoro na toto nema vplyv.. :( a komu mam verit? Poradte.

summer_103
22. nov 2019

Ja mam tie iste mutacie a hematologicka mi dala papier, ze odporuca pichat od zaciatku stimulacie a vysadit liecbu az po negativnom hcg teste z krvi, inak pokracovat cele tehotenstvo. V centre to moji lekari respektovali a vzdy mi predpisali liecbu. Povedz, ze pre istotu by si chcela brat fraxik cely cas a ked nebude suhlasit moze ti ho predpisat aj tvoj gynekolog. Ja si davam takto predpisovat.

babyttcirl
autor
22. nov 2019

@summer_103 a pomohlo to? Mas babatko?

summer_103
22. nov 2019

@babyttcirl zatial nie..

katty2012
22. nov 2019

@babyttcirl urcite sa riad tym, co ti hovori hematologicka, presne tak to ma byt.

tatinka
23. nov 2019

@babyttcirl ahoj, laiden nemam ale mthfr plus dalsie ine mutqcie a syndrom lepiv.dosticiek druheho stupna mam,othu som sice prirodzene po 9 rokoch snazenia,ivf boli neuspesn,brala som ale anopirin a ked som z neho v thu zakrvacala,gyndos m8 anopir.vysadil,hematologicka nakazala fraxiparin aj kd gyndos sa vyjadril,ze je o zbytocnost,hematol.mi na rovinu povedala,ze mi nezaruci uspesnos tehu s pouzitim fraxiku,ale ze s tym maju velmi dobre skusenosti a vacsiu sancu na uspesne thotensvo a donosenie dietatka, takze ja som poslu hla hematologicku,kazala pichat cele tehu a az do konca 600 nedelia, tam v 600 ned.som to uz n dodrzala,tam uz som pichala pen asi do tristvriny,ale v tehu poctivo som to dala....

casarka
23. nov 2019

Ma niekto skusenosti s uzivanim dexamedu alebo clostylbegitu?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babyttcirl
autor
6. dec 2019

@bambulienka25 oki, bola som v Reprofite a suhlasia a fraxikom pocas stimulky a pred aeT a po nom...takze tam pojdeme.. som s tym sookojna

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre