zdravím žienky,
nedávno som bola na klinike asistovanej reprodukcie, dali sme sa s partnerom vyšetriť, aby sme vedeli prečo sa nám nedarí bábo.. vsetky výsledky dopadli dobre, hormóny, štítna žľaza, všetko je v poriadku, akurát ze mam menší počet vajíčok.. Odporúčali umelé oplodnenie, ale ja váham.
Neexistuje niečo co by podporilo vajíčka? Máte niekto skúsenosti? (41r)
@reggia bohužiaľ neexistuje :( mám nízku rezervu vajíčok a to mám 24rokov ale po umelom oplodnení sa mi podruhom IVF a druhom KET podarilo otehotnieť zatiaľ som v 14tt 🙂 a ešte vzhľadom k veku možno tie vajíčka nebudú ani tak kvalitné išla by som do IVF ... ale je to cesta na dlhú trať
@reggia ja len ze som mala v januari 2019 0,06, v maji uz 0,74. A som tehotna 2. krat prirodzene. Prvy krat to nedopadlo dobre, ale to nebola vec AMH. Takze nie je nemozne otehotniet, len to bude mozno dlhsie trvat. Jedz vit D3, melatonin, vitaminy...Jedna tu je co s 0,03 AMH ma prirodzene dovjicky.
@reggia Nuž počet vajíčok neovplyvnime, žiaľ. Tiež som v 23.rokoch otehotnela na prvý šup, teraz sa snažíme už 2 roky. Ja mám na svoj vek vajíčok dosť, Amh 2,6. Tiež sme už podstúpili IVF,lebo som chcela rýchlo otehotnieť,že tomu pomôžeme a bum...3 vklady nevyšli, embryo sa nechytilo. Mám 41. Takže buď budeš skúšať, alebo čím skôr IVF.
@pink_lady Prosim Vas-a pokracovali ste v uzivani melatoninu aj po uspesnom otehotneni? Dik.
@marta_zkarlovky nie
Dobrý deň keď mám málo vajíčok 0.2 znamená to ze nemám ani ovulaciu ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@reggia nie neexistuje...pocet vajicok ma zena dany uz pri narodeni..ich rezerva casom klesa, po 35 ke rapidne..treba riešiť cim skor lebo ani ivf sa nemusi podarit hned...my sme zacali v 38 rokoch a synceka sme sa dockali az v 43 rokoch