Baby, zajtra si planujem spravit jediny test, odber kvoli vysledkom mam potom v pondelok, ale normalne sa bojim... Je to moj prvy KET. Mali ste niektora podobne priznaky ako ja? Asi od 4.-5. dna mi zacalo byt extremne teplo v noci a po par nociach uz aj totalne spotenie (s prezliekanim). Okrem toho od nejakeho 5.-6. dna spinim a z toho dvakrat som myslela, ze uz som asi dostala aj menzes - bolelo ma ako pred menstruaciou, len to bola asi polovicna bolest a trochu takeho ruzovkastooranzoveho krvacania, co potom preslo. Na moje normalne PMS sa to uplne nepodoba, mavam sice 1-2x potenie, ale nie takto stale. Okrem toho vzdy zarucene viem, ze dostanem menstruaciu, lebo ma prestanu boliet prsia. Teraz nieco citim, ale je to take ine. Tak neviem, asi PMS byva po KET ovplyvnena aj hormonmi a nie je to ako v normalnom cykle, ci? Ze ci je to PMS alebo moze byt aj tehotenstvo... Aku mate skusenost?... dakujem
Držím palce. Ja idem tiež v pondelok na krv. Neplánujem testovať. Je to môj 2.vklad
Viesco aj ja sa v noci potim ale to asi že som naobliekana. Prsia skoro necítim a brucho ma boli dosť presne ako keby sa mi ma pustiť ms v tejto chvíli. Spinenie som nemala. A boli ma na lavo vajecnik a aj lavy bok plus kríze. Tak som.zvedava ako dopadnem
@zuzka2662021 ahojte. Aj ja som aktuálne po KET. Pri prvom som mala rôzne príznaky od 2.dňa, bolesť v podbrušku, kríže, pálila ma záha (to vôbec bežne nemávam), trošku som niektore dní špinila. 14.deň Hcg vyšlo cez 300, takže mi oznámili, že som tehotná, ale to už boli strasne bolesti. Najbližších 7 dní som mega trpela, všetko ma bolelo, ale liekmi sme to stále držali. Nakoniec to bol spontánne potrat v 7tt.
Teraz som 6dní po KET a ja necítim, že vôbec žiadnu zmenu (občas mini kŕče v podbrušku). Sama som zvedavá, ako to tentokrát dopadne.
Ja mam nakoniec pocit, že naozaj prišla menstruacia, len je taka zvláštna, nerozbehla sa normálne, ale asi to môže byt utogestanom... test je negatívny, mam 10. deň po. Asi sa to uz nemôže zmeniť, že?
Počkaj na výsledky krvi, hladinu Hcg. Lieky skôr nevysádzaj. Ťažko povedať, či je to krvácanie menštruácia, ale nejaký hematóm.
Držím palce, nech to ešte dopadne dobre.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Len drzat palce, ja som mala taketo stavy v tehu. 🙏🏻