Má zmysel asistovaná reprodukcia?

michalka91
25. okt 2024

Dobrý deň, prosím Vás, je vôbec reálne s takýmto spermiogramom otehotnieť ? Samozrejme na klinike. Nebudú to vyhodené peniaze?

babushkaem
25. okt 2024

neda sa to precitat...

veselo_neveselo
25. okt 2024

@michalka91 nie je nic vidno na tej fotke. Ale ano, ma to zmysel, ale pokial je aspon par normalnych spermii. Zo vzorky si vyberu tu, ktora bude vyzerat najschopnejsie a tou oplodnia vajicko.

katariiinkaa
25. okt 2024

@michalka91 skús pridať fotku do komentára, malo by to ísť lepšie prečítať

oslo1
25. okt 2024

Neni vidiet.
Manzel Mal 0 spermii, chirurgicky odobrali. Mame krasneho, zdraveho syna.

michalka91
autor
25. okt 2024

Je to lepšie... spermiogram mal katastrofálny.

babushkaem
25. okt 2024

@michalka91 my sme mali horsi a aktualne som 9tt po ivf

sonkam
25. okt 2024

Má to určite zmysel len treba zainvestovať do metód oplodnenia. U nás ešte horší spg a som v 36tt

nikoleta999
25. okt 2024

Môj priateľ mal len z celkového počtu 3 zdravé spermie a podarilo sa... Ako mu povedal primár, vždy je šanca i keď len s jednou jedinou zdravou spermiou 🙂

dasa234
25. okt 2024

@veselo_neveselo ano, je to tak, taká je prax

dasa234
25. okt 2024

@michalka91 nevidím na výsledky, ale odporúčam skúsiť. Keď je možnosť, choďte do toho.

evik159
25. okt 2024

skuste mozno predtym aj toto: www.plodar.sk

fairyy
25. okt 2024

@michalka91 aj my sme mali horsi spermiogram 2,5 roka sme skuslai vsetko mozne, vobec sa nezlepsoval ...uz sme sa aj objednali na ivf... nestihli sme tam dojst a ja som zazracne otehotnela prirodzene akurat sa mi tu budi mesacne zdrave babatko ...takze urcite sa oplati

mimuska328
25. okt 2024

@michalka91 áno s takýmto podobným som otehotnela prirodzene v ten mesiac ako vyšiel taky spermiogram. Takže ivf určite treba skúsiť

michalka91
autor
26. okt 2024

Ďakujem vám všetkým za podporujúce komentáre. Ideme do toho. V štvrtok ma čaká hyfosy a muža oxospermiogram. Aj keď mne pise kalendár, ze akurát v ten štvrtok, ma prísť menzes, tak by som to musela prehodiť na iný termín.

jednoduchomirka
29. okt 2024

Vždy to má zmysel. Držím palce 🙂

michalka91
autor
5. nov 2024

@jednoduchomirka uvidime, stracam nadej. Necitala som o nikom, komu by sa to podarilo pri diagnoze oligoasthenoteratozoospermia gravis. Robili mu aj ten stresovy spermiogram a samozrejme, ze ma vysoky oxidacny stres. Strasne ma to mrzi kvoli nemu. Je uzasny manzel a urcite by bol aj dobry otec, co vidim pri mojich detoch.

sofia1979
5. nov 2024

@michalka91 no hlavne co na ten spermiogram Dr povedal

sofia1979
5. nov 2024

@michalka91 ale ver, že všetko je možné držím moc palce

babushkaem
5. nov 2024

@michalka91 ved sú tu baby, čo ani spermie nemali a podarilo sa... nezúfaj, dnesna medicina toho dokaze vela...

snowflakenel
5. nov 2024

My sme.mali tusim 0,5, z ivf mame.1.dieta.
Druhe po rokoch prirozdene

michalka91
autor
5. nov 2024

@sofia1979 že sa nám dá pomôcť... vedia vybrať zdravé...ale keď ich je, tak žalostne málo.

babushkaem
5. nov 2024

@michalka91 vidíš, a stačí ti jedna 🙂 alebo teda neviem kolko ich chces

sofia1979
6. nov 2024

@michalka91 určite áno vedia vybrať tie zdravé

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre