Lieky po transfere IVF

flower666
15. sep 2021

Ahojte, v piatok som bola na odber, v podelok na transfer. Mam ale obrovsky sok z toho mnozstva liekov... necakala som to. Estrofem ma v letaku, ze 1 denne a ja si tu mam davat 6-nasobok...vedlajsie ucinky ani radsej necitat... tiez vam dali po transfere vela liekov? Dakujem

nelca0510
15. sep 2021

@flower666 oni vedia čo robia

e1i
15. sep 2021

@flower666 ano mala som estrofem 2mg 3x denne

sandra151
15. sep 2021

Pri IVF to inak nejde, a presne ako píše vyššie , oni vedia čo robia, kľudne ti tu môže niekto napísať že mal menej liekov ale ku každému pristupujú individuálne a podľa potreby

leamax
16. sep 2021

@flower666 ja som mala aj utrogestan v davke 4-0-4,tiez je to ovela vyssia davka ako v letaku.ver lekarom,oni vedia,co robia
Drzim prsty

85zuz
16. sep 2021

@flower666 ja mám tiež takto dávkovanie 3x2 tab. + 3x1 progestinelle vkladať. Podobne ma to napadlo keď som si čítala leták ale užívam to tak ako mi povedali.

zuzanasvk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
husika33
19. sep 2021

Ahojte 🤗 som tu nova🤗🤗a dnes som 9den po Ivf s isci 😊

husika33
19. sep 2021
leamax
19. sep 2021

@husika33 potichu gratulujem.nech ide vsetko v poriadku🤗

husika33
19. sep 2021

@leamax ďakujem krásne ❤️ tak dúfam že všetko bude v poriadku. Ajked ma neako pobolieva bruško. Moje prvé IVF 🙉🤗🤗🤗

leamax
19. sep 2021

@husika33 super,ze hned na prvy sup🙂
To je normalne,ze trosku pobolieva.to budes citit este par tyzdnov,maternica sa prekrvuje,roztahuje🙂

husika33
19. sep 2021

@leamax ďakujem ti krásne 🤗si ma ukludnila lebo sa bojím co i len pochnut😥aby sa náhodou nič nestalo. Áno mala som 10 vajíčok ztoho mi oplodnili 5 s metódou isci a ďalších 5 normálne. Jedno mi vložili 🤗 v super kvalite🤗sedem ich nevidrzalo 😥mam 2zmrzlinky🤗klinika v rakusku🤗

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre