imunitne podmienena neplodnost
@zuz115 ahojky, ano aj ja budem tak platit, za jednu sa plati okolo tych 500 eur. Mne to Imunolog vysvetlil tak, ze tato liecba ma najrychlejsi ucinok a je preto taka draha, lebo je to liecba offlabel, to znamena, ze sa pouziva pre ine liecebne ucely, a nie je teda evidovana na liecbu neplodnosti, aj ked su dokazy o jej ucinnosti. Vraj tie imunoglobuliny do svalu maju pomalsi ucinok......Mam sa rozhodnut, ake chcem.....Tiez beries tie imunoglobuliny koli vysokym cytokinom ?
Ikuska a Zuz: ako zvladate tie imunolobuliny, nie je vam od nich zle?
aj ja k Lestanovi, je super. vobec mi nic nie je, zmeny necitim pri ivig ani pri medrole...
@karinluna Odkedy sa intravenozne imunoglobuliny nepoužívajú na neplodnosť? 😮 Veľmi sa čudujem lebo mne to poisťovňa preplatila kvôli IVF v 2017. Keby nie tak asi zbankrotujem keďže som to dostávala do 16tt párkrát a po potvrdení tehu sa podáva už dvojitá dávka naraz takže 1000 eur. Chodila som do NR k Dzurillovej. Je pravda že mala som inú diagnózu - extrémne vysoké NK bunky. Vedľajšie účinky nemá skoro žiadne a pomohlo, dcéra má už 14 mesiacov.
ja mam kazde 3 tyzdne a vsetko si platim sama
@karinluna Mne preplatili tie intravenozne za 500 eur. Do svalu som nikdy nemala. Ale mám inú diagnózu - vysoké NK bunky. Možno na cytokiny sa nepreplaca inak tomu nerozumiem. Poznám ďalšiu babu ktorá chodila k Dzurillovej mala tiež NK bunky a tiež jej preplatili tie imunoglobuliny. Ja by som skúsila tu Nitru na vašom mieste ešte keď to nie je veľmi ďaleko.
ahojte, vysledky mam lepsie, dva tyzdne pred vkladom nasadim medrol + infuzie
Ahojte, mozem sa opytat ako je to u vas s otehotnenim, ci sa vam podarilo niekedy spontanne otehotniet, alebo je to u vas koli imunite uplne zablokovane? Ja napriklad som za 6 rokov nemala este ani jeden pozitivny test. Vacsinou maju zeny nejake tie kolajnicky uz za sebou, malo je takych u ktorych su testy stale negativne. 👶
@zuz115 ahoj ❤❤ prajem uspesnu liecbu, nech uz nie je ani jeden ❤ Ja neviem, co si mam o svojom probleme mysliet u mna jednoducho nic za 6 rokov......napadla mi otazka, ci vobec mam nejaku sancu oproti tym, u ktorych uz to tehotenstvo bolo (aj ked nevyslo), ci nie som este o stupen horsie na tom.....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahojte, otvaram tuto diskusiu na zaklade mojho liecebneho planu. Hladam niekoho, kto v blizkej dobe podstupuje IVF, alebo uz podstupil a liecil sa imunoglobulinmi. Rada by som sa dozvedela, ci vam bola odporucana aj liecba imunoglobulinmi priamo do zily......ako ste to zvladali? Podarilo sa vam otehotniet? Mam sa v najblizsej dobe rozhodnut aky typ imunoglobulinov chcem, bud do svalu, alebo do zily.....