Letrozol a alchemilkový čaj

barbied
4. máj 2023

Ahojte žienky, tie ktoré ste brali letrozol na stimuláciu, pili ste potom po dobrati liekov alchemilku čaj?
Ja som ho brala 3DC-4dc-5DC dve tablety( jednu rano a jednu večer)
Pytala som sa lekára, vraj je to v poriadku,len chcem aj skúsenosti inych žien ktoré tento liek užívali.
Ďakujem veľmi pekne

e1i
4. máj 2023

@barbied urcite by som s hormonalnymi liekmi neuzivala ziadne bylinky v akejkolvek forme

barbied
autor
4. máj 2023

@e1i viete mi napísať aj dôvod prečo by sa to "nemalo"? Lebo podľa lekara je to v poriadku ale chcem počuť aj iné názory hlavbe od žien ktoré brali letrozol a mali problém otehotnieť

e1i
4. máj 2023

@barbied podstupovala som 2x ivf a nikdy som nemiesala s bylinkami lebo mozu negovat ucinok hormonov

barbied
autor
4. máj 2023

@e1i aj napriek tomu že tabletky som uz vybrala?
Letrozol som brala 3,4 a 5 DC rano a večer
A dnes som momentálne 8 DC.
Lebo niektoré ženy spomínali nízku sliznich a viem ze alchemilka je dobrá práve na sliznicu.

e1i
4. máj 2023

@barbied ja som napr alchemilku pila po MA takze skor myslim ze ta pomohla skor k odluceniu sliznice ako k rastu. Ak ti to dr odobril ok. Len aby si si neskor nevycitala ak nahodou nevyjde. Ja by som si nedavala. Moj nazor

barbied
autor
4. máj 2023

@e1i brala som 3 x clostylbegit 3 cykly a s toho 2* som bola bez alchemilky a raz som pila od menštruácie po ovuláciu. Ale žiaľ sa nepodarilo.
Radšej teda vynechám, snáď sa to už podarí, po 4 rokoch 😔

e1i
4. máj 2023

@barbied ja som clostil mala 5x. 4x pri planovanom. 5ty krat pred KET ktory bol uspesny. Z ivf mame 2 deticky aj z et aj z ket. Tie planovane styky uspesne neboli

e1i
4. máj 2023

@barbied skus skor vitamin E,ten je vraj na sliznice

barbied
autor
4. máj 2023

@e1i ďakujem skúsim. Beriem aj nosifol forte 1*denne (Sáčok). Doplnim stale vitamín D aj C.

e1i
4. máj 2023

@barbied nosifol len do ovulacie

barbied
autor
5. máj 2023

@e1i je to vitamín a hlavne mi ide o kyselinu listovú ktorú je vhodné užívať počas celej doby pred otehotnením ako aj po.

e1i
5. máj 2023

@barbied je to vyzivovy doplnok s obsahom inositolu. Viem co to je. Muz je farmaceut. Aj ja som brala inositol alebo inofolic pocas stimulacie s vedomim dr ale len do odberu vajicok=ovulacie.potom v tehotenstve sa nemoze brat a keby ti to vyslo. . Potom je vhodne nasadit si tehotenske vitaminy uz

taktotedanie
5. máj 2023

@barbied
Vo vsetkom vam @e1i poradila dobre a mudro 👏🏻

e1i
5. máj 2023

@taktotedanie dakujem😉

lenna255
2. júl 2023

Dievčatá nemáte na predaj letrozol ? Keď tak aspoň 5 tabletiek mi chyba

barbied
autor
3. júl 2023

@lenna255 zavolajte svojmu gynekológovi ktorý vám to predpíše. Určite to neberte len tak bez odporúčaní lekára.

lenna255
3. júl 2023

@barbied ja ho predpísaný mám aj ho užívam ale môj gynekológ ma tri týždne dovolenku

barbied
autor
3. júl 2023

@lenna255 nema zastupovanie?

lenna255
3. júl 2023

@barbied ma len na akútne prípady a toto do toho nepatrí

evaevkaeva
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenna255
27. dec 2023

@evaevkaeva ahoj písala som ti správu ☺️

tina121212
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evaevkaeva
6. mar 2024

@tina121212 zial uz nie

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre