Letrozol 2,5 mg na stimuláciu vajíčok

ninaninus
30. okt 2021

Dobrý deň chcem sa opýtať či niektorá z Vás užívala na stimuláciu vajíčok liek Letrozol? A ak áno aký bol výsledok? Ďakujem

fleur1111
30. okt 2021

@ninaninus užívala som ho počas prvého IVF, ktoré nevyšlo. Samozrejme, to nemusí byt tvoj prípad. Všetko je individuálne. Pokial ti ho predpísali, tak ho ber a uvidis.

matkahelka
30. okt 2021

@ninaninus uzivala som, druhy cyklus vysiel - pod vianocnym stromcekom budeme mat tento rok babatko ❤

ninaninus
autor
30. okt 2021

@fleur1111 Ďakujem za odpoveď, ja len že po prečítaní príbalového letáku som ostala zaskočená či je to ten správny liek 😲

ninaninus
autor
30. okt 2021

@matkahelka gratulujem Vám to je výborná správa 😍
mne lekár povedal, že skúsime jeden cyklus o druhom nehovoril nič a ty si mala dva cykly hneď za sebou?

matkahelka
30. okt 2021

@ninaninus dakujem. nie, medzi cyklami som mala mesiac pauzu. pribalovy letak zhrozil aj mna, kedze je to liek urceny primarne na rakovinu. a okrem toho ma aj vela nezaducich ucinkov. mna vsak v centre na to upozornili, nech letak necitam, resp. nech ho neberiem velmi vazne. na nete som toho vela precitala a aj v centre mi vraveli, ze s nim maju vysoku uspesnost pri stimulke vajicok.

hederamonstera
30. okt 2021

Ja som uzivala, vzdy som mala min. 1 pekne vajko (raz som mala 2). Vyslo druhe IUI. prirodzene sme to skusali 3x s letrozolom a nic. Ale manzelove spermie boli zle.

sasenka6
30. okt 2021

Mne sa po ňom vytvorilo dost veľa folikulov, ale hrozne kolapsy som z neho mala. Ani som ho nedouzivala

ninaninus
autor
30. okt 2021

@matkahelka tak ten príbalový leták asi vystraší každú zienku🙄 mna na to nik neupozornil 🙈 určite to skúsim

ninaninus
autor
30. okt 2021

@hederamonstera hm to ma mrzí a ako ste to nakoniec zvládli?

ninaninus
autor
30. okt 2021

@sasenka6 ajajaj 😬 a aká bola potom alternatíva?

hederamonstera
30. okt 2021

@ninaninus no vyslo druhe IUI, som v 7.mesiaci uz 🙂

sasenka6
30. okt 2021

@ninaninus ja som s ním mala stimulovať na ivf soft, 5 dni letrozol a 5 dni injekcie. Nakoniec som tuším ani 4 dni nezvládla brat ten letrozol, ale ja som mala dvojnásobnú dávku. Kupodivu sa mi vytvorilo z neho oveľa viac folikov ako pri klasickom ivf 😀

fleur1111
30. okt 2021

@ninaninus príbalový leták aj mna vydesil, pozerala som naň ako puk 🙈 drzim ti palce, nech to vyjde 🍀

len_nig
30. okt 2021

Aj mňa upozornili v centre že radšej nech ten leták nečítam 😬 ale teda nám to s ním vyšlo na prvý krát, v januári rodím 😊

rika1929
31. okt 2021

Dievčatá ahojte , hľadám niekoho z Kosic kto mi vie zajtra poskytnúť a má doma Meriofert (1davku)v utorok by som Vám vrátila keďže mi to príde s objednávkou :( ďakujeeeem

rybka1985
31. okt 2021

@ninaninus brala som, prvé iui nevyšlo, druhé ešte neviem, čakáme ci sa podarilo. Ja som ho znášala dobre.

esmee3
2. nov 2021

@ninaninus ahoj ja som ho mala minuly cyklus, mala som 3 foliky (zvyčajne mávam len 1 bez ničoho) ale iui nevyšlo. Ale teda na viac vajíčok pomohol super

ninaninus
autor
3. nov 2021

Dievčatá veľmi pekne ďakujem za vaše skúsenosti dobré aj nie úplne uspokojivé ale pomohlo, určite to vyskúšam, všetkým Vám držím palce do ďalších pokusov a radosť z bábätiek 😍

ninaninus
autor
4. nov 2021

@sasenka6 chcela som sa opýtať ak to nie je tajomstvo prečo Ti dali dvojnásobnú dávku? bol na to dôvod? ja mám naplánovanú 1 tbl denne na 3 deň od začatia menštruácie a u teba to chápem tak že si mala 2 tbl denne. Ďakujem za odpoveď. 🍀

sasenka6
4. nov 2021

@ninaninus to ja netusim, tak mi to nastavili 🤔 od 2dc, 1 ráno a 1 večer po dobu 5 dni. Tiež som sa čudovala ale neviem ti povedať že prečo mi dali tak veľa.

andreaspringel
24. nov 2021

No dievcata ja som práve v polke cyklu po užívaní letrozolu 5tbl denne 5 dní...iné psycho ...a 12 DC folikul 11mm ...zúfalá som z toho už :(

feketka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pauli_s
20. jún 2022

Baby, vyšlo vám z Letrozolom IUI alebo IVF? My máme mať tento mesiac IUI, posledné mesiace som mala anovulačné cykly, od včera beriem Letrozol 2x denne, ale teda tie bolesti čo mám v pobrušku, to je neskutočné... ma až prehýna od bolesti. Mám ho brať od 2DC do 6DC.

jasminakotlarova9
27. mar 2023

Ahoj som tu nová chcela by som sa spýtať brala som letrozol 2,5 mg od tretieho dňa ms to som brala vo februári 23 .2.2023 dnes je us marec a mne mešká ms žeby sa podarilo vopred ďakujem za skúsenosti

smajluska
27. mar 2023

@jasminakotlarova9 Koľko Ti mešká menzes? Tehotenský test si si už robila?

smajluska
27. mar 2023

@jasminakotlarova9 Bola si na IUI alebo sa snažíte prirodzene?

jasminakotlarova9
29. mar 2023

@smajluska snažíme sa prirodzene

jasminakotlarova9
29. mar 2023

@smajluska us pár dní test som nerobila pretože vždy príde sklamanie ale asi si urobím alebo zájdem na gyndu

smajluska
29. mar 2023

@jasminakotlarova9 Držím palce, aby to vyšlo 🤰 Daj prosím vedieť.

24lucia24
15. okt 2024

Ahojte žienky, ja som práve dnes začala druhý cyklus s Letrozolom, 2tab denne od 3DC do 7DC. Prvý IUI nám nevyšla a hneď ďalší cyklus som začala jesť znova. Mne sa podarilo mať na 10DC 15mm folikul, jeden jediný. Inak som mala cykly bez toho aby dominantný dorástol... koľko krát sa môže užívať tento Letrozol? mám s toho stres, pretože bez neho nemáme žiadnu šancu, môj manžel má spermiogram ukážkový.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre