Ahojte zienky..kvoli dlhodobo zvysenim pecenovym testom kboli stimulaciam na ivf mi doktor kazal brat lagosu 1 tsbletku denne..som v prvych tyzdnoch tehotenstva..ale tam sa pise ze sa to neodporuca v tehotenstve 🙄🙄🤔🤔🤔 som zmatena..najdu sa tu zienky ktore to uzivali a bolo to v pohode? Dakujem
V tehotenstve som si davala essentiale. Lagosu som vysadila hned po vklade. V tehotenstve by sa nemala. Ja som mala napr po hormonoch zvysene. Ked som vysadila, upravili sa ale teda essentiale som brala dalej
Brala som Lagosu (tiež kvôli dlhodobým problémom s pečeňou) pred stimuláciou, počas stimulácie aj celé tehotenstvo. X lekárov sa ma počas tehotenstva pýtalo prečo Lagosa, ale nikto nikdy nepovedal, že sa nemôže, že sú riziká, skôr vraveli, že keď je dôvod, treba ju brať. Dokonca gyn. v centre mi vyslovene povedala, že ideálne to samozrejme nie je, ale mám brať ak mám predpísane. Už som po pôrode a mám zdravé dieťa. Pýtaj sa priamo gynekológa, gynekológa v centre, resp. internistu, alebo toho kto Ti Lagosu predpísal, aké môžu byť riziká, keď ju budeš brať, resp. nebrať ďalej v tehotenstve.
@zanajana no praveze internista mi ju predpisal a ze ju mozem vrat v 1 trimestri..no nic zavolam do centra v pobdelok..dakujem
@e1i cize esentiale si brala aj v prvom trimestri aj cele tehotenstvo? A v pohode?
cele tehotenstvo som mala essentiale. muz je farmaceut a tak mi on doporucil. hodnoty sa mi upravili na normu
@e1i suuuyper dakujem za radu 😘 zajtra si to pojdem kupit bo sa tej lagosy bojim..a 300 mg ci 600 ng?
300 mg a davala som si 1 rano 1 večer
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Však zavolaj doktorovi a opýtaj sa.