ktory den treba zacat so stimulaciou pri ivf?
ahoj , ja som mala kratky protokol, a zacala som so stimulaciou na druhy den cyklu
presne tak , zalezi od protokolu od dlzky tvojho cyklu, ja mam dlhy protokol a zacinala som 26DC
ak máš krátky, ako som mala ja, tak prvý den cyklu, ale za prvý den sa počíta den riadnej menštruácie, čiže ak prvý den dostaneš do 12.00 a je riadna, tak v tento, ale ak máš menzes taký, že prvý den sa ti len rozbieha, tak za prvý sa považuje ten nasledujúci 🙂
V prvom rade záleží na CAR-e. Každý používa iné postupy ( aj keď približne rovnaké ), v druhom na type stimulačného protokolu ( pokiaľ si zdravá, podstupuješ prve IVF, nemáš pco a horm. hladiny v norme dostaneš na 99 % dlhý protokol, pretože krátky je agresívnejší ) a taktiež aj na zvolených liekoch. Ja som v Heliose v MT, mám dlhý protokol s proverou, diphereline a menopurom. Začala som 16.dc proverou, 23. Dc začinam pichať diphereline a čakam na mrchu, mala by prisť 30-32.dc, potom mi budu regulovať davky menopuru podľa hp.
ja mám dlhý protokol a začala som 16 deň proveru, 23 dc som začala pichať dipherelin a zajtra čo bude 2 dc začínam pichať menopur 150 jednotiek 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
to ti povie lekár podla protokolu,či budeš mať dlhý či krátky a podla tvojho hormonálneho profilu.Ja som začínala na 24den cyklu s injekciami a na tretí den cyklu som šla na prvú kontrolu.