Ktorý deň menzesu treba začať so stimuláciou pri IVF?

pimi
2. apr 2011

ktory den treba zacat so stimulaciou pri ivf?

annamary27
3. apr 2011

to ti povie lekár podla protokolu,či budeš mať dlhý či krátky a podla tvojho hormonálneho profilu.Ja som začínala na 24den cyklu s injekciami a na tretí den cyklu som šla na prvú kontrolu.

matahacik
3. apr 2011

ahoj , ja som mala kratky protokol, a zacala som so stimulaciou na druhy den cyklu

pici
3. apr 2011

presne tak , zalezi od protokolu od dlzky tvojho cyklu, ja mam dlhy protokol a zacinala som 26DC

cucoriedkacucoriedka
9. feb 2013

ak máš krátky, ako som mala ja, tak prvý den cyklu, ale za prvý den sa počíta den riadnej menštruácie, čiže ak prvý den dostaneš do 12.00 a je riadna, tak v tento, ale ak máš menzes taký, že prvý den sa ti len rozbieha, tak za prvý sa považuje ten nasledujúci 🙂

adka666
28. jan 2014

V prvom rade záleží na CAR-e. Každý používa iné postupy ( aj keď približne rovnaké ), v druhom na type stimulačného protokolu ( pokiaľ si zdravá, podstupuješ prve IVF, nemáš pco a horm. hladiny v norme dostaneš na 99 % dlhý protokol, pretože krátky je agresívnejší ) a taktiež aj na zvolených liekoch. Ja som v Heliose v MT, mám dlhý protokol s proverou, diphereline a menopurom. Začala som 16.dc proverou, 23. Dc začinam pichať diphereline a čakam na mrchu, mala by prisť 30-32.dc, potom mi budu regulovať davky menopuru podľa hp.

lucinda17
29. jan 2014

ja mám dlhý protokol a začala som 16 deň proveru, 23 dc som začala pichať dipherelin a zajtra čo bude 2 dc začínam pichať menopur 150 jednotiek 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre