Ahojte, po neuspesnych pokusoch na SR máme posledný pokus hradený poistovnou a rozhodli sme sa skúsit stastie v CR. Absolutne netusim podla coho vyberat. S akym ste boli spokojne, pripadne nespokojne a preco.
Vopred vdaka
Aj my sme boli nakoniec v reprofite tiez sa v bratislave nedarilo a v brne na prvy sup
Ahojte a cim su odlisni od tych na SVK? Lebo ved u nás sa chvalia, ze pouzivaju najmodernejšie pristupy.. Nas to caka zrejme, tak ma to zaujima, dakujem
asi ti kazdy odporuci to, kde sa to podarilo. takze nam to vyslo v reprofite.
@petkasaurus a v com su ini neviem. ale podla dostupnych info maju lepsich embryologov, vybavenie v labaku a tym aj lepsiu uspesnost. mozno skusenejsich lekarov, ktori vedia lepsie nastavit stimulku .. ale to su len dohady. je ale pravda ze uspesnost je naozaj lepsia, aj podla statistik aj podla skusenosti zien
Určite kliniku repromeda, na Slovensku my povedali, že je minimálna šanca na otehotnenie a tam sa s ich pomocou podarilo na prvýkrát 🙂.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja sice nemam osobnu skusenost, ale par mojich kamosiek bolo v brne. myslim, ze klinika sa vola reprofit(?) a teda chvalili si velmi. jedna mala dlhorocne problemy zdravotne, tu sa nevedeli dopracovat k babu a tam na prvy sup ostala tehotna aj sa uz tesia zo synatora. druha tiez nebola uspesna tu a tam sa jej tiez velmi rychlo podarilo otehotniet. kolegyni som posuvala info pre jej znamu a ta si tiez chvalila. drzim palce 🍀