Ktoré centrum na Slovensku je dobré?

matka1234
6. jan 2013

Ahojte vsetci
mam pre vas opazku a zaroven prozbu ktora sa tyka reprodukcnych centier na slovensku. Pochadzam s nitry ale byvam s muzom ba a preto moja otazka znie ktore centrum v SR je fakt dobre,lebo kamoska bola v ba a strasne zostala sklamana-potratila a pocula som nie mooc dobre referncie na ba cetra preto ta neistota co mam.
Mi sa pokusame dobre dlho teda cca 1,5 r a furt nic. Muz ma 36 a ja 30 a teda vek je a tak vas prosim o vasu radu chytim sa kazdeho nazoru.

jasna
6. jan 2013

Ahoj, ja doporučujem sanatorium helios, v martine...ludsky pristup a profesionalita 😉

ada83
6. jan 2013

@matka1234 ahoj mne sa páci v iscare

amstelko
6. jan 2013

Ahoj.Ja som chodila do Ba GF a vôbec neodporúčam.Katastrofa.Teraz som 2 mesiace v Mt-Helios a to sa nedá porovnať.Prístup na recepcii,personálu,lekárov,optimizmus,povzbudenie.

sophie32
6. jan 2013

@matka1234 Ja odporucam Reprofit Brno 🙂

matka1234
autor
6. jan 2013

na Helios som si aj ja skor priklanala len som potrebovala aj iny nazor mimo mojho okolia a ako trva celkovo casovo pokym zostanem tehu ak sa topodari na 1 cup lebo viem ze to je podla idividuality pacienta

rot
6. jan 2013

Z BA to už máš bližšie do Brna (mám na mysli Reprofit) ako do Martina, výhodou je aj cena a neuveriteľný prístup, s akým sa NIKDE na Slovensku nestretneš. 🙂

matka1234
autor
6. jan 2013

@rot Ahoj a v brne si napisala ze je to lacnejsie neviem presne aka je cena inde ale dam si poradit a tam to ako prebieha a ti si tam uz potom asi aj bola primem info len a len rada

rot
7. jan 2013

@matka1234 ahoj, vychádzajú slovenkám v ústrety a ponúkajú soft stimuláciu (ktorá má ale niekedy podobu až normálnej stimulky v niektorých SR centrách, ušijú ti ju proste na mieru a platíš menej ako u nás).
Napr. ja som na ich soft zareagovala úplne rovnako ako na silnejšiu stimuláciu na slovensku, a to bol ten soft naozaj dosť minimalistický (iba clostil, 2 x merional, 1 orgalutran a 1 x ovitrelle).
Ale ďalšia vec je aj to, či máš ešte nárok na hradené pokusy poisťovňou, v takom prípade môžeš požiadať poisťovňu o refundáciu a podľa platného slovenského a eu práva je poisťovňa ti aspoň časť uhradiť (dôvera napr. prepláca myslím okolo 90 perecent celkovej sumy). Prípadne pozri tému Slovenky v Reprofite, odporúčam prečítať aj viac strán dozadu a dievčatá ti v nej veľmi ochotne odpovedia na všetko 🙂 .

marverka
11. feb 2013

ja chodim do Hel. ale som sklamana, /sto ludi sto chutí/ su mili ale beru to tam ako na pase, bola som v Brne v RF a druhe ivf chceme ist tam. odporucam RF Brno

rebekaxx
12. feb 2013

Ahoj, my sme boli v CAR Antolska a vsetko bolo ok. Nemam skusenosti s inymi centrami, takze neviem tento CAR porovnat s inymi. Nie je to asi CAR v pravom zmysle slova, ide o jednu ambulanciu s jednou sestrickou a dvoma lekarmi, ktori robili v minulosti v ISCARE. Maju ale velmi dobru emryologicku a novu operacku na tento ucel. Sestricka aj lekari su velmi mili. Takze my sme boli spokojni.

leticia22
9. máj 2017

@rebekaxx ahoj. Prosím ta, môžem sa opýtať ako ste skoncili na antolskej? Myslím či si úspešne tehulkovala. A ako sa volá ta embriologicka? Ďakujem, čaká ma tam ivf+icsi

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre