Ktore centrum je najlepšie?

lovemom
19. dec 2017

Ahoj! Mam za sebou jedno neuspesne IVF. Mala som len jedno vajko a bohuzial sa neoplodnilo. Chceli by sme skusit este raz. Ktore centrum odporucate? Mozno to dame v inom! Prosim radu- Dakujem

dena22
19. dec 2017

@lovemom ak nemusis nevyhnutne absolvovat IVF na SR, tak bezkajte do Brna. RF Brno preplaca aj poistovna na SR, udajne maju uzasny pristup a vybornu embryologiu. Moj absolutne subjektivny nazor je, ze najlepsi je Helios Brno, ale to neviem, ci preplaca poistovna a pre samoplatcov je dost drahy. Dalsi typ je Dr. Machac v Olomouci, evt. RF Ostrava, ktory udajne uzasne pomohol babam s nizkym AMH k otehu. Na SR zatial moja osobna zla skusenost s GYN Fiv a dobra skusenost s Helios Martin, ale mne v MT robili len HSK, nie UO.

barborkabar
19. dec 2017

ja s tým osobnú skúsenosť nemám ale tiež by som možno skúsila aj zahraničie, možno aj rakúsko alebo aj česko 🙂

johanna_b
19. dec 2017

odporucam ti precitat tento clanok a poriadne zvazit ci to naozaj chces... a overit si ci ozaj mate diagnozy ktore vam "nasli"

https://zdravie.pravda.sk/zdrava-rodina/clanok/...

zoerybka
23. feb 2018

@lovemom Ahoh, ja som bola na umelom v Brno reprogenesis, samoplatca , na 3 pokus sa podarilo ( 38 rokov netvorili sa mi vajíčka). TOP PRÍSTUP, PROFESIONÁLITA, ĽUDSKOSŤ, ŽIADNE CAKACKY A 24 hod k dispozícii.)
Mam 7 mesačného synčeka

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre