Ahojte, chcela by som vedieť vaše názory a skúsenosti s centrami asist. reprodukcie. Bývame pri Nitre a sme ochotní cestovať. Potrebovala by som vedieť, ktoré CAR si vybrať, ako ste boli spokojné a pod. Veľa čítam, hľadám, zisťujem, aj tuto som už veľa tém popozerala, ale stále sa neviem rozhodnúť. Ďakujem 🙂
Helios Martin
No presne na Helios Martin a na Reprofit Brno som počula najlepšie ohlasy. Tak rozmýšľam veľmi kam.
Za mňa Reprofit Brno
V r 2012 sme boli v gynfive. Uz nikdy viac. Teraz sme boli v Reprofit Brno. Jednoznacne Reprofit. Za 2h po dalnici si tam.
Kočky ďakujem, zatiaľ to vyzerá, že pôjdeme do toho Brna
unica brno , v gynfiv ba my nespravili ani testy , ze som stara co chcem ...a to si vsetko platime sami
my sme boli vo ferticente a odporucam, skvely pristup... za dva mesiace sme stihli vsetko a to bola este komplikacia u partnera, kde sme cakali na termin operacie
my tiež rozmýšľame, že ktoré centrum si vybrať..zatiaľ sme naklonení pre reprofit..na základe recenzií..
A čo vravíte na iscare v BA?
Baby myslíte, že je lepšie v Martine Helios alebo Iscare z vašich skúseností?
MARTIN HELIOS pre mna topka, podarilo sa nam na prve IUI hned a dostala som recenzie na nich nezavisle od 3 ludi... Brno budete mat zbytocne drahe, Helios je pobocka Brna, my sme tam dochadzali z BA do MT, ale nevadilo mi to, lebo som videla aj snahu lekarov a nie len peniazky sypat
@zdenka67 dakujem za info 🙂) a ktorého lekára ste si tam vybrali? ak si teda pacienti môžu vybrať alebo vám ich tam pridelia oni?
@katulienkaja nam pridelili, ale mala som dr culbovu, nemam ani za mak staznosti, velmi mila, profesionalna, vysvetlila, manzel bol vzdy pri mne, aj pocas sona, ked len merali foliky pred iui atd, a ona robila potom aj iui
my tiež ideme do iscare 30.7., tak som zvedava ako to dopadne...🙄
Ahojte za. Mna Helios Martin, otehotnela som po 4rokoch snazenia na prvy pokus IUI a to v 41rokoch
@lena06 my sme boli v iscare, spokojnosť, aj keď teda my sme tam boli len párkrát a podarilo sa, takze neviem posúdiť ak by boli nejaké vážnejšie problémy. Prístup super, odporúčam dr dugatovu, robila v pondelky.
repromedica v BA - dr. Drábek - na 1pokus 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@macka67 ja som spokojná v Heliose v Martine 😊zatiaľ