Ktoré centrum asistovanej reprodukcie odporúčate v Bratislave?

14. júl 2021

Pekný deň dámy, poradili by ste mi prosím s ktorým CAR v Bratislave máte najlepšie skúsenosti? Prípadne aj meno doktora/doktorky, u ktorých ste boli na konzultácii? Riešime veľmi zlú morfológiu (1,1%), spermií u partnera. Ďakujem pekne za pomoc.

autor
14. júl 2021

.

zuzzi18
15. júl 2021

Ahoj, my sme v Iscare Ba u Dr. Grossovej a vrelo odporúčam. My sme veľmi komplikovany pripad a ona stale riesi, hlada priciny, robime stale nejake nove a nove vysterenia a navrhuje postupy co este by sme mohli urobit aby to vyslo..je naozaj super. Vzdy po neuspesnom vklade hlada priciny, nikdy nejdeme hned na dalsi vklad a neminame embrya. A aj ked som velmi zlozity pripad s vela diagnozami, tak je stale pozitivna a aj vdaka nej som aj ja ok vzhladom na to vsetko.

autor
15. júl 2021

@zuzzi18 dakujem velmi pekne, presne nad touto dr.uvazujem 🙂 velmi si mi pomohla.

zuzzi18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzzi18
15. júl 2021

neni zaco, rada som pomohla pri výbere 🙂

ryhlopredam17
15. júl 2021

@zuzzi18 my sme s p. Grossou zas nemali Dobru skúsenosť. Potom sme boli u p. Dr Rybanskej ale ani tam to nevyslo sme v inej klinike tak snad. Za tyzden idem na krv. Drzim palce aj napriek nasej skúsenosti si myslim ze kazdy lekar chce len to najlepsie aj ked v iscare maju toho velmi vela a prislo mi to tam ako na bežiacom pase. Drzim palce 😘

zuzzi18
16. júl 2021

@ryhlopredam17 drzim palce..je tam vela faktorov, ktore ti lekari proste nedokazu ovplyvnit a percento uspesnoti pri IVF ma tiez nejake medze. Niekedy proste ani oni neurobia zazrak. Zalezi od diagnoz a hlavne veku..