Ktoré CAR v Bratislave je najlepšie?

sweetberry
13. jún 2011

Ahojte, potrebovala by som poradit, ktore centrum navstivit a preco ,vase nazory na lekarov, spokojnost s vybavenim s pristupom, cennikom a samozrejma s uspesnostou, pripadne kam chodite vy a preco ste si vybrali ktore centrum, je ich viac a neviem kam mame zajst,velmi pekne dakujem.

sweetberry
autor
13. jún 2011

Alebo ma aspn nasmerujte ak viete o teme kde komunikuju baby co sa len chystaju do takehoto centra a tiez je pre ne vsetko nove 🙂 temy o umelom oplodneni a ine podobne su pre mna strasne nezname este a hlavne prilis by som predbiehala, vysetrenia nas iba cakaju, len si musime vybrat kde.Vdaka 😵

lume
13. jún 2011

@sweetberry No to si dala tazku temu. Cenniky si skus na inete. Aspon GynFiv ich ma zverejnene. Mna poslala priamo moja lekarka do GynFivu a ked som sa jej opytala preco prave tam, povedala, ze s tym centrom ma dobre skusenosti (ale samozrejme budu za tym pravdepodobne peniaze). Uspesnost by som povedala, ze je asi porovnatelna medzi centrami (mozno az na tie, ktore zacinaju, tie este nemaju zverejnene statistiky). Skus si precitat fora ku jednotlivym centram. Ja som spokojna s GynFiv, ale urcite sa najdu take, ktore su spokojne s Iscarom a inymi centrami.

sweetberry
autor
13. jún 2011

hmmm asi som to zle napisala, lebo nik mi nepise mas pravdu 🙂) cenniky to uz je dalsia vec na internete su dostupne skor mi ide o tu spokojnost a kde sa rozhodnut ist lebo nie je ich tu v BA malo tich centier....pocula som o ISCARE,FERTICENTE, GINFIVE..ale len z pocutia, nic blizsie neviem, nebola som v tich zariadeniach osobne.A zase ano, je pravdou, ze vzdy sa je mozne stretnut tak ako aj s pozitivnym tak i s negativnym dojmom, ci skusenostou u kazdeho, i toho najospevovanejsieho zariadenia.Mozno mi tak v usiach rezonuje ISCARE, ale neviem o nom nic, len viac krat som ho pocula spominat...skor som chcela zavitat medzi baby, ktore zacinaju tak ako my, uplne od zaciatku.Dakujem za reakciu LUME 🙂 velmi pekne.

pici
13. jún 2011

@sweetberry ahoj, takisto som GF, s lekarmi spokojna, lekarky trosku nesympaticke.. ale odbornost vo vsetkych smeroch... myslim ze financne to bude rovnake. isla som sem na odporucanie mojho doktora, a odporucanie dvoch znamych ktori maju drobcov prave po IVF z GF. vybavenie super, lekari a sestri fajn.. ale je to iba moj osobny pohlad

sweetberry
autor
13. jún 2011

@pici ahoj 🙂 ja som v GINFIVE bola, chodila som tam ale na normalne bezne kontroly ku gynekologicke a odisla som odtial k inej lekarke, ale zase GYNFIV ako centr.asist.reprod.nepoznam...

lume
13. jún 2011

@pici Cakala som, ze aj Ty nieco pridas 😅

pici
13. jún 2011

@lume 😀 nahodicka

pici
13. jún 2011

@sweetberry ja som spokojna... ale myslim si ze ta snaha a prijemny personal plus dobre vysledky su plus minus vsade rovnake...

sweetberry
autor
13. jún 2011

a manzel je ako spokojny ? skor aj toho sa obavam, aby aj on sa citil dobre....rozumies.. aspon teda myslim si, ze to potrebuje, ze aby ho to neodradzalo...alebo teda mu to nezneprijemnovalo celu tuto situaciu

pici
13. jún 2011

@sweetberry no moj manzel tam bol asi tak 5 krat dokopy :D odniest spermie..a odchadzal s usmevom na tvari,. na kontroli odbery krv a toto vsetko som chodila s kamoskou...

lume
13. jún 2011

@sweetberry Este co viem, v Iscare sa striedaju lekari. Aj teraz odtial nejaki odisli a zalozili nove centrum v nemocnici na Antolskej, ale tym nechcem spochybnovat kvalitu Iscaru. Moja kamaratka bola spokojna s pristupom. Este co Ti mozem napisat tak v GynFiv nam nauctovali vsetko presne podla cennika, ale by malo byt tiez asi v kazdom centre.

sweetberry
autor
13. jún 2011

@pici tak to by malo byt asi v pohodicke 🙂)))

@lume hmm....to nie je velmi dobre a asi o tom aj cosi svedci....neviem.....je to take pochybovacne vsak ?🙂
no chcem sa rozhodnut do septembra, aby sme sa mohli do toho vrhnut uz 🙂

ketrinka29
16. jún 2011

@sweetberry ...ja som chodila do Gyn fivu k doktorovi Drábekovi, ale oni sú tam všetci super. Boli sme na jednom umelom oplodnení, neúspešnom a potom sme o 3 mesiace otehotneli prirodzeným spôsobom. Ako je to možné? Nevieme. ( možno zabrali tie hormonálne injekcie, ktorými som sa dopovala, možno to, že som z hlavy úplne vypustila možnosť otehotnieť normálne...) V podstate bol problém u priateľa, ale opakovali nám, že šancu normálnym spôsobom máme 1: 100 000, tak ja som dôkaz, že príroda si robí, čo chce. Treba skúšať. Urobia všetky potrebné vyšetrenia obom, stanovia diagnózu a môžete ísť na vec.
Je to tam pekné, čisté, dobre zariadené, všetci sú fajn, milý, kvalitné prístroje a úžasný prístup. Mne sa veľmi pozdával MUDr. Harbulák, tak skús sa pýtať k nemu, ak nebudú mať plno.
Kamoška bola v ISCARE a tiež bola spokojná, už porodila dvojičky, ale úspešnosť nezáleží len od centra, lebo podľa mňa robia v každom to isté, v podstate skúšajú. Je to ako štatistika.
Inak budeš u jedného gyneklóga, ale napr.pri odbere vajíčok som mala iného, pri ultrazvukoch je niekto iný, na odber...majú to tam podelelné, ale to nevadí, vôbec to nie je problém. Aj časovo keď ťa objednajú, nečakáš príliš dlho. Tak nech sa to vydarí!
🙂

sweetberry
autor
16. jún 2011

@ketrinka29 ahoj, dakujem za podporu velmi dobre sa taketo skutocne veci zo zivota citaju a podporia istotne v tom aby clovek nadej nestracal az kym neurobi vsetko mozne co sa da.Citala som cosi o tom ze je problem alebo ze to nemaju lekari radi a si vyberies ineho porodnika co uz naozaj predbieham ale mam velmi dobru doktorku ktoru by som istotne z tejto etapy mojho zivota nevynechala ...co si o tom myslis ?ma ordinaciu v inej nemocnici..premyslala som aj nad Antolskou, je tam CAR, ked uz tam mam aj gynekologa...ale nepoznam to ano a to ze v kazdom centre robia v podstate tym samym postupm moze byt pravdou....a zase sto ludi sto chuti vsak 🙂 to je tak vsade.Nielen v zdravotnych strediskach.A dakujem este raz za slova opory ..po tak dlhom case dufania ze sa to podari by som rada v sebe udrzala nadej , ze sa to moze podarit.

wera
16. jún 2011

@sweetberry ahoj, ja som chodila do Iscare a bola som veľmi spokojná, aj s prístupom lekárov, aj s prostredím a vybavením centra 🙂 pred podstúpením IVFka nám porobili vyšetrenia a snažili sme sa najskôr stimulovať na IUI ale nevyšlo nám to, ani prvé IVFko nám nevyšlo, ale druhé bolo úspešné a domka nám v postieľkach ležkajú krásne dve babatká za ktoré sme nesmierne vďačný 🙂

sweetberry
autor
16. jún 2011

@wera ahoj 🙂 ty mas dvojickyy ..krasnee 😵 🙂 ...nadherne gratulujem gratulujem moc moc 🙂

ketrinka29
19. jún 2011

sweetberry ...ahoj. Neviem, či sme sa dobre pochopili, ale ak sa chystáš do centra asistovanej reprodukcie, tak tam budeš chodiť len ohľadne vecí, ktoré sú s tým spojené. Veľa vyšetrení si musíš dať urobiť u svojho gynekológa-cytológia...a ak sa ti podarí v ich centre otehotnieť, potom už chodíš len k svojmu gyndošovi, u ktorého máš zdravotnú kartu, tým pre nich práca končí. Výnimkov je, ak v tom centre, ktoré si vyberieš budeš mať aj kartu a gynekológa, lebo aj to sa dá, ale ak máš nejakú pôrodničku, tak to je ok, to oni neriešia. Ja som teraz počas tehotenstva tiež išla k inému pôrodníkovi, súkromnému, ten sa o mňa stará počas tohoto obdobia, odrodí ma a potom sa vrátim späť k svojmu, u ktorého mám kartu, to sa dá a nikto ti nič nepovie. Len potom zaplatíš viac, za výber pôrodníka, pôrod...tak nech sa ti všetko podarí, úprimne ti držím palce a to centrum ti neviem poradiť, poznám len gyn fiv z vlastnej skúsenosti. 🙂 rozhodnúť sa musíš sama. pa

wifina
22. aug 2011

ahojte, oživujem túto diskusiu. viem, že tie centrá sú asi podobné, ale predsa, najmä keď nám poriadne nevedia prísť na príčiny neplodnosti, najmä u manžela, privítala by som to centrum, ktoré má najviac skúseností. Tak prosím raďte, ktoré centrum vybrať??? Ak má niekto skúsenosť s viacerými centrami, pls poraďte....Ďakujem.

micak
18. apr 2012

Ahojte,
v kontaktnom formulari na stranke ISCARE BA pisu, ze je potrebne si so sebou priniest vysledky urcitych vysetreni. Je to ozaj potrebne? Nerobia si tie vysetrenia sami? Dakujem !

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre