Caute, hladame najlepsiu gynekologicku poradnu na vysetrenia. Snazime sa niekolko mesiacov a chceli by sme si dat obaja urobit komplexne vysetrenia. Piste vlastne skusenosti aj odporucania na konkretnych lekarov.
Vdaka
odporučam ferticent v ba ale najskor musiš mat vysledky od svojho doktora 🙂
Iscare - tam ta vysetria, nemusis nic zhanat, spravia si svoje odbery, stery - vsetko, vysetria aj spermiogram, ale to v kazdom CAR len nie v kazdom CAR su ochotni vysetrovat horm.profil a podobne - v Iscare to robia bezne aspon ja mam tu skusenost...takze ja odporucam Iscare
Vdaka za odpovede,
Snazenie 9 mesiacov, Vek 28, vysetrenie obaja. Chceme najprv komplexne vysetrenia tak ako pise nemko. S jednym doktorom z Iscare mam uz skusenost (skor neprijemnu). Bol som na spermogram a vysledok bol 8 mil pohyblive 2 mil. Povedal mi, ze mame ist rovno na umele oplodenie (samozrejme to najdrahsie). Zmenil som zivotospravu, vitaminy (C, E, l-carnitin, zinkosel, koenzyn q10), prestal fajcti a menej sa stresovat a za 3 mesiace to bolo 22 milionov a AAA vysledky. Jednoducho chcel silou mocou zarobit. Mozno, ze je to iba jeden z mnohych doktorov, ktori tam pracuju. Poziadavky teda su: komplexne vysetrenie oboch, hormonalne testy samozrejme tiez, a ludsky pristup nezamerany na prachy!
majusik26 ahojte vie mi niekto poradit chodil uz niekto na vysetrenia s riesenim ovulacie folikuli a bral klomifen a podarylo sa jej otehotniet?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Riešiš teda neplodnosť alebo len klasickú gynekológiu? Chcete ísť na vyšetrenia obaja alebo len Ty? /A koľko je to niekoľko mesiacov a aký je približne Tvoj vek?/