Ktorá je najlepšia gynekologická poradňa v Bratislave?

hladam
15. máj 2010

Caute, hladame najlepsiu gynekologicku poradnu na vysetrenia. Snazime sa niekolko mesiacov a chceli by sme si dat obaja urobit komplexne vysetrenia. Piste vlastne skusenosti aj odporucania na konkretnych lekarov.

Vdaka

kveta
16. máj 2010

Riešiš teda neplodnosť alebo len klasickú gynekológiu? Chcete ísť na vyšetrenia obaja alebo len Ty? /A koľko je to niekoľko mesiacov a aký je približne Tvoj vek?/

dankadina
17. máj 2010

odporučam ferticent v ba ale najskor musiš mat vysledky od svojho doktora 🙂

nemko
17. máj 2010

Iscare - tam ta vysetria, nemusis nic zhanat, spravia si svoje odbery, stery - vsetko, vysetria aj spermiogram, ale to v kazdom CAR len nie v kazdom CAR su ochotni vysetrovat horm.profil a podobne - v Iscare to robia bezne aspon ja mam tu skusenost...takze ja odporucam Iscare

hladam
autor
22. máj 2010

Vdaka za odpovede,

Snazenie 9 mesiacov, Vek 28, vysetrenie obaja. Chceme najprv komplexne vysetrenia tak ako pise nemko. S jednym doktorom z Iscare mam uz skusenost (skor neprijemnu). Bol som na spermogram a vysledok bol 8 mil pohyblive 2 mil. Povedal mi, ze mame ist rovno na umele oplodenie (samozrejme to najdrahsie). Zmenil som zivotospravu, vitaminy (C, E, l-carnitin, zinkosel, koenzyn q10), prestal fajcti a menej sa stresovat a za 3 mesiace to bolo 22 milionov a AAA vysledky. Jednoducho chcel silou mocou zarobit. Mozno, ze je to iba jeden z mnohych doktorov, ktori tam pracuju. Poziadavky teda su: komplexne vysetrenie oboch, hormonalne testy samozrejme tiez, a ludsky pristup nezamerany na prachy!

majusik26
12. nov 2013

majusik26 ahojte vie mi niekto poradit chodil uz niekto na vysetrenia s riesenim ovulacie folikuli a bral klomifen a podarylo sa jej otehotniet?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre