Ahojte, hladam spolubojovnicky : ).. Opatrenia sa uvolnuju a dufam, ze vsetky centra funguju ako predtym.Ja som zacala moje druhe IVF . Momentalne mam 5 den stimulacie. Ako sa citite ?Kolko mate vajicok ?Co beriete popri hormon. injekciach? krasny den
@smeja1981 ahoj tak ako čítam niesom v tom sama. Ja som začala svoje 1 IVF a momentálne som v 7 dni stimulácie cítim sa celkom dobre, ale trochu som malátna unavená. Ja beriem Pergoveris, Cetrotide a večer si musím pichať fraxiparine a ako si na tom Ty?
@smeja1981 ja asi tiež no až koncom júna uvidím čo povie dr z Brna.
@butterfly333 moja svagrina tiez caka na Brno tak uvidime kedy bude moct ist
@marshmalowka ja tiež uz len aké budú výsledky z reprodukčnej imuno a potom už len na vklad.
tesim sa, ze niesom sama 😉, som momentalne 6 den stimulky, citim sa vyborne, tie hormony mi nejako prospievaju 😀,beriem gonal 75 a menopur 600. Na prekrvenie maternice aj aspirin 100. Ak bude tentokrat vysoka sliznica, tak ideme do 5 dnoveho ET. Vy ste ako rozhodnute ? cerstve alebo mrazacikov ?
@butterfly333 citala som, ze uz baby do Brna chodia, ty kedy sa chystas ?
@marshmalowka ahoj. Aj ja práve stimulujem Pergoverisom. Ako sa ti darí ? Foliky pekne rastú? Ja som ešte nebola na kontrole
@smeja1981 ja až v júli na ket
Ahojte, ja si dnes zacinam pichat Diphereline, mam paniku z injekcii tak neviem ako to budem zvladat. A vy to ako znasate, mate aj nejake vedlajsie priznaky?
@zuzankaa2 @wierocka1 dievcata nebojte sa, ihla uplne tenucka. Aj ja som mala zmiesane pocity pred prvym vpichom samej sebe, ale tuk na brusku mam, vzala som to najtucnejsie miesto a najrychlejsie som to tam vrazila😀, potom uz nebol problem.. Baby myslite nato, ze toto je nic oproti porodu, takze hlavu hore a sup sup .. drzim palce dnes , potom napiste, ci ste prezili 😝
No tak teraz som hrdinka ze to nejako pichnem len ked to budem drzat v ruke tak uvidim. A boli ste aj na pn pocas stimulacie a kolko?
No akoze sim sa triasla vcera riadne, zacala som pichat Diphereline, ale neviem lebo ma to stipalo a svrbelo a potom som tam mala cerveny flak a akoby take male vyrasticky. Tak este dnes skusim ak to znovu bude asi zavolam do centra ci je to v poriadku alebo co
jpomaja nadych pred pichnutim a hlboky vydych pocas pichnutia. zo mna sa stal ties profi drogos. pamatam si ako som mala injekcie v chladnicke v aute. vzadu mame zadymene skla ja v suknicke leziem na zadne sedadlo dezinfikujem picham na zadnom sedadle. preliezam dopredu a soferujem brno bratislava 🤣 to date zeny. porod bude viac ako par injekcii a kvoli tomu to robite ;)
Ahojte, ja som mala stimuláciu (už tretiu) v máji a embryotransfer 22.5. Dnes, po 14. dňoch tehotenský test negatívny 😢 Vložili mi trojdňové embryo, tak neviem, či to nebolo skoro. Pri tejto stimlácii sa podarilo jedno vhodné embryo aj zamraziť, tak uvidíme. Dnes som sa tu zaregistrovala, lebo som už z toho dosť na nervy a hľadám aj nejaké nové info, čo by sa dalo ešte skúsiť.
baby, takze stimulacia ukoncena a zial nedopadlo to podla ocakavani.. 2 IVF a ani jeden vklad😢, mam ako tak 1-2 vajka, podla vysledkov krvy sa ich neoplati ani odoberat, lebo by pravdepodobne neprezili. Takte v pondelok mozno z motyky vystreli, a pomoze nam inseminacia. Rozhodli sme sa pre to.Podla statistk mame asi 15%, v mojom veku aj menej. Tak radsej ani nedufam.. V kazdom pripade Vam vsetkym bojovnickam a bojovnikom prajem vela vela vajicok, // ciarky na teste a krasne tehu bruska s vonavymi babatkami...
@zojanka ahoj dari sa dobre som po 2 kontrolnych ultrazvukoch a v pondelok idem na 3 a predpokladaju ze v stredu by bol vyber tak uvidime ci to bude tak 🙂
@marshmalowka tak to nám asi víde narovnako ten odber. Ak teda na dáky pôjdem. Nereagujem bohužiaľ veľmi dobre. Zajtra ešte kontrola tak uvidíme.
@zojanka to mi je luto u mna to vyzera byt na dobrej ceste, ale este to nebolo dobre na odber teraz ked som bola v piatok na kontrole hmm ved uvidime co mi povie v pondelok
@marshmalowka je pondelok, co noveho u vas? ja som dnes po IUI... tak verim a dufam
@marshmalowka cawte zienky, no my ideme zajtra na výber, držte palce🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.