Ahojte dievčatá. Kto postupuje tento mesiac ET KET poďme pokecať? Mňa čaká prvý ET ak to poker všetko dobré nabudúcu stredu
@capka88 tak držím palce nech sa zahryzne. Aj máš nejaké pocity že to vyšlo?
@zuzka2662021 ahoj nie absolútne mi nič nieje.
@anika02 ja kvôli mojej práci nemôžem pracovať,takže som doma😔prvý ket nevyšiel vôbec ani dve// neboli a druhý som mala biochemické.prvy-druhy som mala ako tak príznaky,teraz nemám absolútne nič.povedala som si už nemám na očiach ružové okuliare a beriem to buď alebo,ale snažím sa myslieť pozitívne.🙏
@capka88 ja som si robila test v 9DPT bol biely samozrejme som sa vyplakala a nenávidela svoj život....po ukľudnení som išla vyhodiť test a bola tam slabá čiarka...tak som dostala nádej....ta nádej tmavla a zatiaľ pekne stúpa aj hcg...nemám vysoké ako niektoré ženy ale krásne sa zdvojnásobuje zatiaľ a som v norme podľa tabuliek...samozrejme obavy sú, lebo ešte nemáme vyhraté...s manželom sme si povedali že sa budeme tešiť z každého dňa ❤️ a veriť 🙏 na sono idem 14.-15.8 tak verím že bude všetko dobre 😉modlím sa 🙏
@anika02 to si veľmi krásne napísala ako to s manželom beriete♥️ som vďačná za to že som to mohla podstúpiť 3krat,len môj priateľ je strašne starostlivý a hneď som mu povedala som na Pnke že ma bolia kríže,že nechcem počuť prečo toto robím,to by som nemala atď.nechcem si to moc pripúšťať to čakanie .ale už od nudy čítam fóra 😔
@anika02 tak to sú super správy. Bude všetko v poriadku uvidíš
@zuzka2662021 ďakujem 😉 verím že áno 😉aj ja ti držím palce už teraz 😉
@anika02 ďakujem
@zuzka2662021 ahoj ak všetko dobre dopadne tak aj ja mám plánovaný ket...ale najprv lieky a potom odber...a ak nebudú žiadne problémy tak hneď my to aj vložia...idem prvý krát,som v tom úplne nováčik, držím palce všetkým aby nám to dobre dopadlo ✊🏻🍀🙏🏻
@alenka1609 ja takisto 1.IVF ale stimuláciu ak odber som v pohode zvládla tak už iba čakám ako sa vývinu embrya a v stredu ak bude všetko ok budú vkladať embryo.
@alenka1609 držím palce 😉 všetko určite dobre dopadne 😉
@anika02 ďakujem si zlatá držím silno palceky, zvládla si to 🙏🏻 ja sa veľmi bojím všetkého hlavne tej stimulácie, mám fakt veľký protokol kvôli nízkemu amh 😑, aký si mala protokol ty?
@alenka1609 asi to vyznie divne ale ani neviem...ja som bola v noci na urgente ... Silné krvácanie...zatiaľ vidno gestacny aj zltkovy vak ale či sa vyplavilo iba jedno embryjko a druhé sa drží (vkladali sme.2)alebo sa prestalo vyvíjať a je koniec neviem ,😢 čakám na výsledky hcg aké je a budem volať do centra.
Tak hcg 3919 buď pomaly stúpa alebo už klesá....to mi potvrdí a opakovaný odber
@anika02 ou to ma veľmi mrzí, ale ešte nestracaj nádej, ešte to môže dopadnúť dobre, drzkaj sa a skús zostať v kľude, držím naďalej päste ✊🏻🍀🙏🏻
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzka2662021 ahoj ja už mám za sebou.mala som 1.8. už iba to neskutočne dlhé čakanie 🙏