ja tam chodím a už beriem injekcie
Ahoj aj my tam chodíme, sme po IVF neúspešne, teraz čakáme na výsledky z histologie a potom 2-3 mesiace a ideme na KET máme ešte 14 mraziačikov 🙂 verím že to výjde
ahoj, aj my tam chodime. v pondelok ideme na 3. IUI. snad to uz teraz vyjde.
Ahoj aj ja som tam bola 3krat iui 1 krat ivf a 1 krat ket a ani raz neuspesne...a nebola som spokojna s pristupom doktora.teraz chodim do starej nem.k dr Toporcerovej a neda sa to porovnat.
Aj ja tam chodím. Absolvovala som IVF-úspešne, ujali sa obe embryjká, bohužiaľ v 26tt predčasný pôrod a chlapci nám do týždňa odišli 😢 , takže máme v nebíčku spolu už 5 anjelíčkov. ☹ 😢 Potom som bola po svojich mrazáčikov, ale neúspešne. Teraz som začala s prípravou na 2IVF - dúfam, že tento krát to bude už 100% úspešnosť a ja za pár mesiacov budem patriť do klubu novopečených mamičiek... 😉
v ktorom sanatoriu ste boli, zienky? My ideme vypisat teraz ziadost na IVF....a niekedy v oktobri-novembri by sme mali ist na to.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
my sme tam chodili, bola som raz na inseminacii a potom som to vzdala, ale od tohto mesiaca sa tam chystam znova 🙂 musime tento rok zabojovat 🙂