Kryoembryotransfer v máji 2020

babyttcirl
16. máj 2020

Kto ide dievcata? Kedy mate vklad? Podme si pisat nech sem na jednej lodi.

🙂

maggie86
18. máj 2020

Ja mam dnes za sebou vklad. Prebehlo to celkom v pohode, az na to ze som celu noc nespala od nervov. Neviem si predstavit to cakanie na vysledok. Ty mas kedy? Je to prvy?

efran
19. máj 2020

Ja idem zajtra na KET.

babyttcirl
autor
19. máj 2020

@maggie86 ano, idem 28.5. Do Brna!! A a no, prvy! Urcite budem mat nervy na dranc.. tak som zvedava. Tebe drzim palce. Kedy zacinas testovat?

babyttcirl
autor
19. máj 2020

@efran drzim moc palce. Kde chodis?

efran
19. máj 2020

@babyttcirl už som po. Gynfiv Nitra -Ba. Dostala som aj fotku červíčka 😉. Tak snáď sa nevyplaví❤️

maggie86
19. máj 2020

Ja mam tiez prvy vklad. Testovat budem asi od buduceho tyzdna. Je to 5 dnove embryio, takze to vidim realne na taky 7-8 den ze by mihlo byt vidno. Zatial si to ale neviem predstavit. Doteraz som bola celkom pozitivna ale od vcera mi to pride cele akosi nerealne a iba sa deptam. Mozmo za to moze okolie, kedze 2 blizki ludia mi za posledne dni oznamili svoje tehotenstvo. Takze ma to riadne rozhadzalo hoci som sa na ten vklad tesila. Dufam ze u teba to bude prebiehat v pozitivnejsom duchu :D

efran
19. máj 2020

@maggie86 nenechaj sa deptať a mysli pozitívne. Ja nám za sebou 1 IvF a jeden KET- potrat v 5, týždni. Dnes o 11,00 mi vložili mrazacika. Predtým som nič necítila a teraz na boli podbrusko... tak snáď to je dobre znamenie, že sa uhniezďuje 😉. Na krvný test idem o 14 dni. Testovať sa nechcem, zbytočne stresy... Držím palce 😉

babyttcirl
autor
19. máj 2020

@efran dobree.. akurat idem.od gynekologicky. 8mm endometrium 12 den cyklu.. 🙂 to je snad oki..rano volam na termin transferu

lydia86
19. máj 2020

@babyttcirl ahoj prepáč že sa zapájam no všimla som si že ideš do Brna. Mám otázočka na teba troška odbehnem od témy...😬 Tiež sa chystám do Brna no nie je mi to moc jasné s hranicami aké máš aktuálne info prosím? Viem že na našich hraniciach netreba test ani karanténa nebude do 24 hodín no v ČR treba test na Covid? Prosím aké máš info k ČR hraniciam? Ďakujem a dievčatá moc vám držím palce 👍😉

babyttcirl
autor
19. máj 2020

@lydia86 pozvanie of kliniky by malo stacit 🙂 este I'm budem o Tom volat.. poslali mi info. A malo by to tak byt podla ich tabuliek!

lydia86
19. máj 2020

@babyttcirl aha takze test dúfajme nebude potrebný. Totižto dnes mi dr. z Brna pisala že kľudne môžem dôjsť že neni problém no o žiadnom pozvaní sa nezmienila tak sa im ešte ozvem...este raz ďakujem 😊

okina257
19. máj 2020

@babyttcirl ja ma zajtra kontrolu 🙂 10 den v stimulke. Och ako sa citite?

babyttcirl
autor
20. máj 2020

@efran akurat mi dali termin. 26.5. V utorok!

babyttcirl
autor
20. máj 2020

@okina257 dobre celkom, myslim ze to bude fajn!

efran
20. máj 2020

@babyttcirl super. Takze týždeň po mne😉. Mna od včerajšieho vkladu boli podbrusko. Dala som si dnes aj zajtra voľno a oddychujem. Teraz iba čakať do 2.6.. Potom idem na krv. Verím, že to vyjde. Ráno som sa zobudila a straaasne má boleli prsia. Úplne iné pocity mam ako pri predošlých vkladoch, tak verím, že vo februári rodín a ty tiež 😉

babyttcirl
autor
20. máj 2020

@efran hahahha, ty uz mas ine tusaky! 🙂 no tak veru, uvidime co sa udeje. Nieco dobre sa chystam si urobit AJ mensi vylet. Mam tyzden volno. Tak sa tesim veru. A ano, februar je nas!

zuzanita123
20. máj 2020

Dievcata kolko prosim vas stoji teraz Ket? Dakujem

gabika108
21. máj 2020

@zuzanita123 zalezi od centra musis si pozriet ich cennik ja som platila 150

lydia86
21. máj 2020

@zuzanita123 ja 300€

efran
21. máj 2020

@zuzanita123 ja som v gynfive predvčerom platila 250€

efran
21. máj 2020

@okina257 ako si dopadla?

okina257
21. máj 2020

@efran v stredu 27.05.mame I.vklad. S očakávaním očakávame 🌈🙏🌈 zatial všetko vyzera dobre. 10 den - Sliznica 9,3.vraj je to super. Tak dufame. Ako ste sa opatrovali vy dievčatá?
Bolo niečo co ste si zakazovali, alebo?
Neviem sa dočkať stredy 🙂

okina257
21. máj 2020

@babyttcirl ja 27.05. 🙂 smiem vedieť kam chodíš?

sofinaa
22. máj 2020

Ja som bola 19.5.prvy vklad ziadne pocity bojim sa ze z toho nic nebude

gabika108
22. máj 2020

@sofinaa ja mam tiež moi prvy vklad dnes som 8 den po .ja mam zase take tlaky v podbrsku az jak palenie a tiez sa bojim .treba hlavne mysliet pozitivne i ked to je tazke.testovať nechcem drzim ti prsty

babyttcirl
autor
22. máj 2020

@okina257 no do Brna reprofit 🙂 talze as mega tesim 🙂)

babyttcirl
autor
22. máj 2020

@sofinaa neboj sa. Bude ako ma byt!! Niekedy nie su ziadne pocity a niekedy su.. to nikdy nevies..

babyttcirl
autor
22. máj 2020

@gabika108 takze este kolko dni? Este 6? Do krvi?

babyttcirl
autor
22. máj 2020

@okina257 ja do Brna - reprofit a uz sa tesim na uteriii 🙂

gabika108
22. máj 2020

@babyttcirl ano este 6dni buduci piatok a ty kedy?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre