Kto ide dievcata? Kedy mate vklad? Podme si pisat nech sem na jednej lodi.
🙂
Ja idem zajtra na KET.
@maggie86 ano, idem 28.5. Do Brna!! A a no, prvy! Urcite budem mat nervy na dranc.. tak som zvedava. Tebe drzim palce. Kedy zacinas testovat?
@efran drzim moc palce. Kde chodis?
@babyttcirl už som po. Gynfiv Nitra -Ba. Dostala som aj fotku červíčka 😉. Tak snáď sa nevyplaví❤️
Ja mam tiez prvy vklad. Testovat budem asi od buduceho tyzdna. Je to 5 dnove embryio, takze to vidim realne na taky 7-8 den ze by mihlo byt vidno. Zatial si to ale neviem predstavit. Doteraz som bola celkom pozitivna ale od vcera mi to pride cele akosi nerealne a iba sa deptam. Mozmo za to moze okolie, kedze 2 blizki ludia mi za posledne dni oznamili svoje tehotenstvo. Takze ma to riadne rozhadzalo hoci som sa na ten vklad tesila. Dufam ze u teba to bude prebiehat v pozitivnejsom duchu :D
@maggie86 nenechaj sa deptať a mysli pozitívne. Ja nám za sebou 1 IvF a jeden KET- potrat v 5, týždni. Dnes o 11,00 mi vložili mrazacika. Predtým som nič necítila a teraz na boli podbrusko... tak snáď to je dobre znamenie, že sa uhniezďuje 😉. Na krvný test idem o 14 dni. Testovať sa nechcem, zbytočne stresy... Držím palce 😉
@efran dobree.. akurat idem.od gynekologicky. 8mm endometrium 12 den cyklu.. 🙂 to je snad oki..rano volam na termin transferu
@babyttcirl ahoj prepáč že sa zapájam no všimla som si že ideš do Brna. Mám otázočka na teba troška odbehnem od témy...😬 Tiež sa chystám do Brna no nie je mi to moc jasné s hranicami aké máš aktuálne info prosím? Viem že na našich hraniciach netreba test ani karanténa nebude do 24 hodín no v ČR treba test na Covid? Prosím aké máš info k ČR hraniciam? Ďakujem a dievčatá moc vám držím palce 👍😉
@lydia86 pozvanie of kliniky by malo stacit 🙂 este I'm budem o Tom volat.. poslali mi info. A malo by to tak byt podla ich tabuliek!
@babyttcirl aha takze test dúfajme nebude potrebný. Totižto dnes mi dr. z Brna pisala že kľudne môžem dôjsť že neni problém no o žiadnom pozvaní sa nezmienila tak sa im ešte ozvem...este raz ďakujem 😊
@babyttcirl ja ma zajtra kontrolu 🙂 10 den v stimulke. Och ako sa citite?
@efran akurat mi dali termin. 26.5. V utorok!
@okina257 dobre celkom, myslim ze to bude fajn!
@babyttcirl super. Takze týždeň po mne😉. Mna od včerajšieho vkladu boli podbrusko. Dala som si dnes aj zajtra voľno a oddychujem. Teraz iba čakať do 2.6.. Potom idem na krv. Verím, že to vyjde. Ráno som sa zobudila a straaasne má boleli prsia. Úplne iné pocity mam ako pri predošlých vkladoch, tak verím, že vo februári rodín a ty tiež 😉
@efran hahahha, ty uz mas ine tusaky! 🙂 no tak veru, uvidime co sa udeje. Nieco dobre sa chystam si urobit AJ mensi vylet. Mam tyzden volno. Tak sa tesim veru. A ano, februar je nas!
Dievcata kolko prosim vas stoji teraz Ket? Dakujem
@zuzanita123 zalezi od centra musis si pozriet ich cennik ja som platila 150
@zuzanita123 ja 300€
@zuzanita123 ja som v gynfive predvčerom platila 250€
@babyttcirl ja 27.05. 🙂 smiem vedieť kam chodíš?
Ja som bola 19.5.prvy vklad ziadne pocity bojim sa ze z toho nic nebude
@okina257 no do Brna reprofit 🙂 talze as mega tesim 🙂)
@sofinaa neboj sa. Bude ako ma byt!! Niekedy nie su ziadne pocity a niekedy su.. to nikdy nevies..
@gabika108 takze este kolko dni? Este 6? Do krvi?
@okina257 ja do Brna - reprofit a uz sa tesim na uteriii 🙂
@babyttcirl ano este 6dni buduci piatok a ty kedy?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja mam dnes za sebou vklad. Prebehlo to celkom v pohode, az na to ze som celu noc nespala od nervov. Neviem si predstavit to cakanie na vysledok. Ty mas kedy? Je to prvy?