Dievcata mate s tym niekto skusenost? Pripravovala som sa na KET ale kvoli nizkej sliznici mi bol presunuty. Estrofem som vysadila a na 19DC som zacala krvacat hnedu krv ale nebolo to len spinenie skor ako menstruacia. Tak som zacala opat uzivat estrofem a pripravovat sa na KET. No dnes 20DC zatial po menstruacii ani stopy. Moze ju ten estrofem zabrzdit? Dakujem Vam krasne
@bambulienka25 takze to bude menstruacia? Takze estrofem ju blokuje? To som.nevedala ze ma.na to vplyv
@bambulienka25 aha lebo mi bolo povedane ze to moze byt aj ovulacne spinenie. Ale to som nikdy predtym nemala. Preto sa bojim ze budem teraz vsetko uzivat a potom zistim ze zbytocne
@snehulka0610 preco si ho potom vysadilaa zacala znovu brat? Dr.ti kazala?
@bambulienka25 ale ja som nemala negativny tesyt Ja som bola 12 DC na kontrole a mala som nizku sliznicu a lekar mi povedal ze to je na vklad malo tak ket rusime a cakame na dalsiu menstruaciu tak som vsetko vysadila a cakala na menstruaciu. A teraz 19DC som zacala krvacat tak som zase zacala vsetko brat ale dnes 20DC nic nemam tak neviem ci to ten estrofem zabrzdil alebo to bolo len ovulacne spinenie
Kupim estrofem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.